chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Aga12
Na forum od: 07 kwie 2011 00:12

Re: chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!

Post autor: Aga12 »

A się pozdrawiają ...
kryją...
udają że nic nie wiedzą...
nic nie robią...
ŻAL!!!!
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2011 16:17

Post autor: anulka63 »

[quote="doda1961"]Anulko, sanatorium jest super pod wzgledem zabiegów i odreagowania od kłopotów dnia codziennego! Tylko w chorej głowie roją się myśli o romansach! Zresztą z kim tu romansować jak średnia wieku 85 lat! :D

Wiem coś o tym <doda>:),bo już byłam dwa razy i choć teraz nie pracuję,to w maju jadę kolejny raz :) i każdemu polecam takie wyjazdy :)Pozdrawiam i życzę zdrówka:)
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Aga12 pisze:A się pozdrawiają ...
kryją...
udają że nic nie wiedzą...
nic nie robią...
ŻAL!!!!
Pozdrawiamy się z grzeczności i z sympatii,choć wcale nie musimy się znać osobiście:P,a kryć to może byk krowę :D
Co do wiedzy to każdy jakąś posiada napewno lecz nie musi tego obwieszczać całemu światu.
nic nie robią...
-no cóż.....każdy robi to co lubi :Dsiedzenie przed kompem też jest robotą :D
ŻAL!!!!
-jak Ci tak ŻAL ,to rób tak byś nie miała czego żałować!
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

Anulko miła, nie daj sie wciągnąć w chore zagrywki i nie pozwól popsuc sobie humoru.
Sądzę, że Aga wkręca nas , a poza tym musi byc bardzo zazdrosna i zaborcza i moze nie powinniśmy dziwic sie niewiernemu?
Zreszta, co nas obchodzi kto z kim śpi? U mnie na turnusie każdy spał sam, ale balety tanecze na parkiecie odprawialismy grupowo :D , wycieczki i spacery, analogicznie. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych o zdrowym rozsądku i pozytywnie nastawionych do swiata i ludzi!
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 10:09

Post autor: adam48 »

"
doda1961 pisze:Anulko miła, nie daj sie wciągnąć w chore zagrywki i nie pozwól popsuc sobie humoru.
Sądzę, że Aga wkręca nas , a poza tym musi byc bardzo zazdrosna i zaborcza i moze nie powinniśmy dziwic sie niewiernemu?
Zreszta, co nas obchodzi kto z kim śpi? U mnie na turnusie każdy spał sam, ale balety tanecze na parkiecie odprawialismy grupowo :D , wycieczki i spacery, analogicznie. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych o zdrowym rozsądku i pozytywnie nastawionych do swiata i ludzi!
"

Anulka i Doda rozumiem wasze poglądy, wyobrażam sobie jak musicie wyglądac , że w sanatorium nie wzbudzacie zainteresowania płci męskiej.Faceci nawet niscy i grubi szukają atrakcyjnych kobiet . Rozumiem Agę bo wiem co czuje, a anulka63 i doda1961 szukają przygody w sanatorium,ale nikt nimi nie jest zainteresowany,dlatego nie wiedzą o czym mowa.
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

adam48 pisze:"
doda1961 pisze:Anulko miła, nie daj sie wciągnąć w chore zagrywki i nie pozwól popsuc sobie humoru.
"

Anulka i Doda rozumiem wasze poglądy, wyobrażam sobie jak musicie wyglądac , że w sanatorium nie wzbudzacie zainteresowania płci męskiej.Faceci nawet niscy i grubi szukają atrakcyjnych kobiet . Rozumiem Agę bo wiem co czuje, a anulka63 i doda1961 szukają przygody w sanatorium,ale nikt nimi nie jest zainteresowany,dlatego nie wiedzą o czym mowa.
Nie oceniaj NIKOGO jeśli nie znasz!!A wyobraźni swojej pomóż patrząc na moją fotkę na profilu:P
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

anulka63 pisze:
adam48 pisze:""

Nie oceniaj NIKOGO jeśli nie znasz!!A wyobraźni swojej pomóż patrząc na moją fotkę na profilu:P
Nie jeżdżę do sanatorium szukać przygód w przeciwieństwie do wielu facetów:/
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 10:09

Post autor: adam48 »

Anulka przepraszam jak cię uraziłem,ale wiem co widziałem jak byłem po swoją żonę w sanatorium i jeśli nie wiesz o czym mowa to ,albo to nie twoje zdjęcie,albo nie byłaś w sanatorium, albo trafiłaś do sanatorium gdzie byli tylko 80-latkowie,albo okłamujesz siebie i wszystkich.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

adam48 pisze:"
"

Miły Adamie, nie wiem skąd wniosek, że musimy być nieatrakcyjne skoro nie uprawiamy seksu w sanatorium. Czy ty uważasz, że jestesmy tak zdesperowane, że nawet stare dziady ze sztuczna szczęką i pękatym brzuchem maja u nas szanse?
A co do Twojej wyobraźni, to jest bardzo marna, nie wspomnę o tak zwanej kulturze osobistej i klasie!
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

adam48 pisze:Anulka przepraszam jak cię uraziłem,ale wiem co widziałem jak byłem po swoją żonę w sanatorium i jeśli nie wiesz o czym mowa to ,albo to nie twoje zdjęcie,albo nie byłaś w sanatorium, albo trafiłaś do sanatorium gdzie byli tylko 80-latkowie,albo okłamujesz siebie i wszystkich.
Adamie!Wiem o czym mowa i domyślam się co mogłeś zobaczyć odwiedzając żonę w sanatorium/2x już poznałam życie kuracjuszy/,ale nie każda kobieta jest TAKA jak ONA-ZAPAMIĘTAJ TO-każdy człowiek jest INNY!Fakt ,że 3tyg. pobyt w sanatorium sprzyja niektórym do rozwiązłości,ale....czy w codziennym życiu nie ma okazji do romansów?Wcześniej czy później Twoja żona by Cię zdradziła i bez wyjazdu do sanatorium,bo widać COŚ ją do tego skłoniło.Zastanów się CO?!
Fotka jest moja,choć nieaktualna:) i nie mam powodów by kogokolwiek okłamywać,bo jaki by to miało sens?!W sanatoriach spotykałam w różnym wieku facetów,ale też za dobrze znam życie i męską naturę :) więc....wolę zawsze zachować dystans,nie bawią mnie przelotne romanse,bo pozostawiają TYLKO niesmak,a mam męża,który mi w zupełności wystarcza:)
Zablokowany