MEDIKUR 22.06-1507

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
baletnica5
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2015 13:04
Staż sanatoryjny: 4

MEDIKUR 22.06-1507

Post autor: baletnica5 »

Jeszcze 20 dni. :D A osób w tym terminie mini mini. :( :( Może znajdą się osoby ;) z którymi będzie można stworzyć :roll:
"superową grupę turnusową" :x :?:
forumowicz

Re: MEDIKUR 22.06-1507

Post autor: forumowicz »

baletnica5 pisze:Jeszcze 20 dni. :D A osób w tym terminie mini mini. :( :( Może znajdą się osoby ;) z którymi będzie można stworzyć :roll:
"superową grupę turnusową" :x :?:
20 dni to bardzo dużo.
A co to jest "superowa grupa turnusowa"?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Są to ludzie,którzy razem chcą spędzać czas,chodzić na wycieczki,spacerować,rozmawiać,potańczyć i być dla siebie przede wszystkim miłym.
Niekoniecznie pić,palić i imprezować.
Ja wiem co to znaczy,bo zazwyczaj na wyjazdach jestem członkiem takiej grupy.Jeżeli ty nie wiesz to współczuję.
baletnica5
Kuracjusz
Kuracjusz

Felice pisze:
Są to ludzie,którzy razem chcą spędzać czas,chodzić na wycieczki,spacerować,rozmawiać,potańczyć i być dla siebie przede wszystkim miłym.
Niekoniecznie pić,palić i imprezować.
Ja wiem co to znaczy,bo zazwyczaj na wyjazdach jestem członkiem takiej grupy.Jeżeli ty nie wiesz to współczuję.
RACJA! :kwiat: :kwiat: ! Słoneczko świeci ,ptaszki śpiewają a złośliwi forumowicze niech forum nie zaśmiecają. Tylko odpowiadają czy w tym terminie grupę towarzyską swoją osobą zasilają :)
forumowicz

baletnica123,
Rozumiem. Teraz wiem, co rozumiesz pod pojęciem "superowa grupa".
Będę w tym czasie w Kołobrzegu. Z przyjemnością zaobserwuję waszą grupę ;)
Życzę udanego wypoczynku :D
baletnica5
Kuracjusz
Kuracjusz

Ave pisze:baletnica123,
Rozumiem. Teraz wiem, co rozumiesz pod pojęciem "superowa grupa".
Będę w tym czasie w Kołobrzegu. Z przyjemnością zaobserwuję waszą grupę ;)
Życzę udanego wypoczynku :D
NO i to jest pozytywna wiadomość!!! :!: Rewelacja! To teraz tylko trzeba wyznaczyć miejsce! , hasło- odzew np :"W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle"
forumowicz

baletnica5 pisze: NO i to jest pozytywna wiadomość!!! :!: Rewelacja! To teraz tylko trzeba wyznaczyć miejsce! , hasło- odzew np :"W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle"
Odzew - Zuzanna lubi je tylko jesienią :o
baletnica5
Kuracjusz
Kuracjusz

Ave pisze:
baletnica5 pisze: NO i to jest pozytywna wiadomość!!! :!: Rewelacja! To teraz tylko trzeba wyznaczyć miejsce! , hasło- odzew np :"W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle"
Odzew - Zuzanna lubi je tylko jesienią :o
No to hasło, odzew mamy :D brakuje miejsca akcji i oczywiście daty ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Macie jeszcze trzecią osobę w Medikurze, to po sąsiedzku. Mam nadzieję , że się z wami skontaktuje bo daję jej namiary. A tak w ogóle to co złego w tym , że ktoś nie rozumie pewnych zwrotów i zapyta o ich znaczenie. Nie każdy jest alfą i omegą jak niektórym się wydaje. Kto pyta nie błądzi i staje się mądrzejszy. W dobrym tonie jest odpowiedzieć a nie czepiać się . To forum jest po to aby sobie pomagać a nie zarzucać brak wiedzy innym. Powodzenia.
ODPOWIEDZ