Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sloneczko UWAGA,UWAGA bo mnie nie trzeba dwa razy powtarzac jam taka nipokorna dusza Teraz juz kiedy wrocilam do swiata zywych to jak to mowia d.....a szaleje kiedy glowa siwieje.Na poczatku troche przynudzalam i troszku panikowalam ale naprawde z moim zdrowiem wygladalo kiepsko na szczescie to minelo .Teraz mam odroczenie na caly rok Wiec lapiem wrzystko pelnymi garsciami .To ja moge przez Goldap do Kielc z Lodzi , aco urlopu ci u mnie cale 30 dniPozdro. Ela
Oj Sloneczko bardzo dziękuję może kiedyś z korzystam a co do materaca to myślę że nie będzie potrzebny
ale u mnie jest tak samo drzwi też są otwarte więc zapraszam
Ostatnio zmieniony 27 maja 2015 18:07 przez krisss0070, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tez goraco zapraszam miejsca dosc i drzwi szeroko otwarte.Nie wiem czy pamietacie ale wiosna juz plynelo z mojej strony zaproszenie.Tereny lesne a do Lodzi raptem tylko 7 km.Goraco zapraszam .Ps. Naleweczki pt. Pigwowka, czy Dereniowka czekaja na odpowiednia okazje .Mysle ze Admin tez wpadnie.Musze sie podlizac bo inaczej mnie i nas pogoni z tej stronki