INOWROCŁAW sanatorium Kujawiak od 28 maja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alexx
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 gru 2013 19:01
Staż sanatoryjny: 2

Re: INOWROCŁAW sanatorium Kujawiak od 28 maja

Post autor: alexx »

Hej "gosiaczek"nie lubie autobusów,tak jadę z Wawy... z moim kręgosłupem podróźuje zawsze na leźąco...lubię swoje własne towarzystwo najbardziej:-)po ostatnim pobycie skutecznie wyleczyłam się z 2 osobowych pokoi,nigdy więcej....w myśl powiedzenia źe kto zjada ostatki ten piękny i gładki -liczę źe na koniec dnia zostaną juź tylko apartamenty:-)
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

A jeśli wolno zapytać :) to ZUS czy NFZ :?: Bo ja zamierzać być tam rano i może zaklepać miejscówkę w swoim apartamencie :lol:
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Elinka5+ »

Właśnie nie wróciłam z Kujawiak. Dieta lekkostrawna tylko symbolicznie różni się od tradycyjnej.
Zabiegi ok,ale dla Zusowców ,to ciężka orka. Po tygodniu zabiegów czułam się okropnie zmęczona.Moje ciało było tak zmaltretowane, że czułam się jakby ktoś mnie obił. Później trochę lżej ,ale i tak czuję się rozbita i obolała. Zwolnienie otrzymałam na jeden dzień dłużej .Lekarz nie chcial mi wystawic do piatku. Przyroda w rozkwicie,ale teraz będzie jeszcze piękniej ☺
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elinka5+ pisze:Właśnie nie wróciłam z Kujawiak. Dieta lekkostrawna tylko symbolicznie różni się od tradycyjnej.
Zabiegi ok,ale dla Zusowców ,to ciężka orka. Po tygodniu zabiegów czułam się okropnie zmęczona.Moje ciało było tak zmaltretowane, że czułam się jakby ktoś mnie obił. Później trochę lżej ,ale i tak czuję się rozbita i obolała. Zwolnienie otrzymałam na jeden dzień dłużej .Lekarz nie chcial mi wystawic do piatku. Przyroda w rozkwicie,ale teraz będzie jeszcze piękniej ☺
Witaj Elinka+ ja właśnie w nocy wyjeżdżam.A jak rozłożone są zabiegi czy na cały dzień czy po południu jest trochę wolnego czasu,jak pokoje i kadra ?
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elinko+proszę napisz mi na meila swój kontakt gosia.per.[email].com :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Gosiaczku :-) pozdrawiam z kujawiaka A gdzie ty się podzielasz Szukam szukam i znaleźć nie mogę ;-)
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej,tez Cie szukam,ale znalezdz nie moge.Pa lece na zabieg. :lol:
forumowicz

trzeba było fotkami sie wymienic ,to byscie wiedzieli czy chcecie sie spotkac :lol:
jo tam w ciemno nie ida :mrgreen:
forumowicz

Znajdziemy się bez fotek ;-) prawda Gosiaczku :-D :lol:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

darekmaxim pisze:Znajdziemy się bez fotek ;-) prawda Gosiaczku :-D :lol:
No pewnie,ze obejdzie sie bez fotek :D a ile w tych domyslach jest zabawy :lol: no coz mamy na to jeszcze 23 dni zeby sie ujawnic .bh
ODPOWIEDZ