EDEN-CIECHOCINEK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dora625
Na forum od: 05 kwie 2011 09:58

EDEN-CIECHOCINEK

Post autor: dora625 »

Witam.Chciałabym uspokoić wszystkich,którzy planują wyjazd do Ciechocinka ,do domu uzdrowiskowego E D E N...
Byłam tam 5dni.Mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić,że było SUPER.
SUPER pod względem:-piękna okolica(ciiiisza,spokój, żadnych odgłosów komunikacji miejskiej,zgiełku -mnie to leczy i na pewno na większość ludzi ma to zbawienny wpływ
-ośrodek ,bardzo ładny,gustownie urządzony,
-obsługa,bez zastrzeżeń(mili ,uprzejmi młodzi ludzie)zarówno w recepcji,w kuchni jak i przede wszystkim(co najważniejsze dla kuracjusza)na różnego rodzaju zabiegach.
Byłam w EDENIE z koleżanką oraz z naszymi mamami ,kobietami starszymi,ale zarówno my młodsze jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu w Ciechocinku,jak i nasze mamy.
W skali 1-10 oceniła bym ośrodek na 11.
Cieszę się,że po opinie na temat EDENU nie sięgnęłam przed 20.03.11.Uważam,że jest godny ten ośrodek polecenia.Myślę,że każdy tego rodzaju obiekt ma zarówno swoich zwolenników ,jak i przeciwników.Zawsze znajdzie się ktoś kto CHĘTNIE skrytykuje .Pewnie będzie mieć rację,bo każdy ma inne kryteria oceny i wymagania.
Ja do domu wróciłam wypoczęta i zrelaksowana-POLECAM.
ODPOWIEDZ