Kudowa Zdrój sanatorium Bristol
-
ela-ela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2011 13:30
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
Kudowa Zdrój sanatorium Bristol
Witam. Proszę o trochę wiadomości na temat sanatorium Bristol, pokoje, wyżywieni, zabiegi okolice dziękuję. 
-
forumowicz
Re: Kudowa Zdrój sanatorium Bristol
Kudowa jest ładna. Bardzo mi się tam podoba. Jest gdzie spacerować. Jest miejscowa woda mineralna do picia. Odbywają się koncerty muzyczne.
Bristol - trochę blokowaty budynek, dawniej MSW. Warunki dobre. Można uzgodnić indywidualną dietę. Jedno z niewielu sanatoriów posiadających dobrze zaopatrzoną bibliotekę
O rozrywkach typu dance nie piszę, gdyż one mnie nie interesują.
Ciekawostka: jest restauracja z czeskimi potrawami i sklepy z czeskimi towarami.
Udanego wypoczynku
Bristol - trochę blokowaty budynek, dawniej MSW. Warunki dobre. Można uzgodnić indywidualną dietę. Jedno z niewielu sanatoriów posiadających dobrze zaopatrzoną bibliotekę
O rozrywkach typu dance nie piszę, gdyż one mnie nie interesują.
Ciekawostka: jest restauracja z czeskimi potrawami i sklepy z czeskimi towarami.
Udanego wypoczynku
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Obecnie też MSWiA,w tej kwestii nic się nie zmieniło.Bristol - trochę blokowaty budynek, dawniej MSW. Warunki dobre.
-
forumowicz
Możliwe, że nic się nie zmieniło.Felice pisze:Obecnie też MSWiA,w tej kwestii nic się nie zmieniło.Bristol - trochę blokowaty budynek, dawniej MSW. Warunki dobre.
Było MSW, jest MSWiA - prawie to samo, a jednak...
- Dario X
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 mar 2015 18:56
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Bristol to gigantyczny budynek u podnóż