Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No nareszcie doczekalam sie ladek zdroj jubilat od 19 czerwca do 10 lipca przy numerze 173 po szpitalne reumatologia nie wiem czy sie cieszyc cz poplakac ale pojade z dobrym nastawieniem
Kociu nie wiem co ,caly dzien nic i pod koniec urzedowania nfz jest sama jestem zdziwiona bo dzwonilam do nfz i powiedziano mi ze moj termin to lipiec,wprawdzie zachaczam o jedna dekade, uwazam ze to dobry termin, tylko pewnie marny dojazd pozdrawiam
Gratuluję wszystkim przydziałów, naprawdę powinniście się cieszyc, bo przecież nieważne gdzie jedziesz, ale z kim. Najważniejsi są ludzie a nie miejsca .W mazowieckim bardzo długo się czeka, obecnie ok. 30 miesięcy. Dzisiaj spadło w dół tylko 150 numerków.
Przekazuję pozdrowienia ze Świnoujścia dla wszystkich kolejkowiczów od Gosia43. Prosiła napisać, że jest super i odezwie się po powrocie bo nie ma dostępu do Netu.