Widziałam taki pokój w "Równicy" na V p. i myślę, że do tak przygotowanych ośrodków NFZ kieruje osoby na wózkach
Sanatorium z przestronnymi pokojami
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Sanatorium z przestronnymi pokojami
Roxy ale Ci na wózkach mają specjalne pokoje przystosowane dla Nich. Z tego też powodu na wniosku jest rubryka, w której wpisuje się taką informację. Wtedy nie tylko sam pokój ale i łazienka jest dla osoby na wózku przystosowana.
Widziałam taki pokój w "Równicy" na V p. i myślę, że do tak przygotowanych ośrodków NFZ kieruje osoby na wózkach
- roxy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 sty 2014 23:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Ewuniu to nie chodzi o wyjazd ze skierowaniem tylko wyjazd prywatny a poza tym uważam, że każdy może szukać takiego pokoju jaki mu pasuje(pod każdym względem) i nie ma co z tego drwić.
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
kochani powiem tak jeżeli to ma być wyjazd prywatny nie z nfz-tu to polecam Arkę w Kołobrzego sa tam takie pokoje z duzymi oknami, łazienkami na parterze i przystosowane dla osob poruszających się na wózku , ogromne pokoje., na pewno nie ma tego w z szacunkiem dla miasta,w Kamieniu absolutnie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam