Sanatorium z przestronnymi pokojami

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Sanatorium z przestronnymi pokojami

Post autor: Felice »

Pink,w Busku w wojskowym są specjalne pokoje w pełni wyposażone dostosowane dla osób niepełnosprawnych,z szerokimi drzwiami,z podjazdami ,łazienką dostosowaną dla potrzeb wszelkich.
Duży pokój to pojęcie względne,rzadko współczesne sanatoria mają ponad 20 metrowe pokoje do dyspozycji dla dwóch osób.Znam takie,ale z przeznaczeniem dla 3-4.
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Post autor: klaraklara »

barba pisze:Witam :P duże pokoje z ładnymi dużymi łazienkami są w są, Chrobry w Kamieniu Pomorskim,a niestety bez balkonów.
Barba cz ty oby byłaś w Chrobrym??
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Tak byłam w Chrobrym 3 lata tamu :P
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

i tak bardzo tam było extra?
napisz coś
Celina53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2015 17:01
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 27

Post autor: Celina53 »

Witam :)))byłam w Chrobrym w zeszłym roku w styczniu......pokoje są dość przestrzenne ...budynek jest po remoncie.....ja miałam zabiegi po za budynkiem ....chodziłam do zakładu przyrodoleczniczego ....jedzenie było smaczne ale mężczyźni bywali głodni.....na terenie obiektu jest kawiarenka ...Pani K.O. świetna.....Ogólnie turnus uważam za udany :):)pozdrawiam
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jak by patrzeć na strone w internecie może ok ale w rzeczywistości nic nie ma wspólnego z tym co na zdjęciu ,a budynek wygląda jak by był przed remontem. Jedynki mają wspólną toaletę na korytarzu :?: nic więcej nie dodam :!:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Ja byłam w dwójce i pokój był extra z piękną dużą łazienką po remoncie. Cała reszta nie koniecznie,po wyżywienie beznadziejne,ale ośrodek w nie złym miejscu,więc zależy kto się czego spodziewa?? i na zabiegi trzeba dochodzić,wiec okres letni super,ale zimą beznadziejnie.
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Pink pisze:roxy
W Słowackim są takie pokoje? Osobiście sprawdzone?
Pink byłam w sierpniu w Słowackim w pokoju 3 -os. w 2 osoby i był naprawdę duży. Oglądałam też inne pokoje 2 -osobowe na 1 piętrze numery 104,106 itd i były bardzo przestronne.
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

Zawsze sądziłem, że przy wyborze sanatorium trzeba kierować się przede wszystkim ofertą zabiegową ale.... Teraz jak będę poszukiwał sanatorium to tylko z wielkim WC, może znasz takie?
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Andrzej111 pisze:Zawsze sądziłem, że przy wyborze sanatorium trzeba kierować się przede wszystkim ofertą zabiegową ale.... Teraz jak będę poszukiwał sanatorium to tylko z wielkim WC, może znasz takie?
Andrzeju, zanim się coś napisze to wypadałoby pomyśleć np. o tym, że ktoś jeździ na wózku i po prostu większy pokój czy też łazienka jest po prostu warunkiem koniecznym.
ODPOWIEDZ