Widzę że już nie jestem sam z tego forum na lipcowy turnus. Mi też nie podoba się ta, chyba przymusowa opłata za telewizor, ale jestem ugodowego usposobienia więc machnę na to ręką. Brak basenu to jest to czego mi będzie najbardziej brakowało, ale pełnia lato więc jezioro spełni swoje zadnie.
Mam tylko drobne pytanie na którą godzinę trzeba tam się zameldować, bo mi pani w zus powiedziała że jak najwcześniej. Pozdrawiam Iwonę z Legionowa i resztę Augustowski kuracjuszy.
Sławek
"Pałac na wodzie" Augustów
Re: "Pałac na wodzie" Augustów
Z Białej Podlaskiej, przez Białystok. Też myślę że muszę bardzo wcześnie wyjechać aby być tam na 7-8 rano. Jezioro mi wystarczy, mam nadzieję że będzie swobodny dostęp do wody, na kąpiele błotne to raczej bym nie liczył, ale wszystkiego nie wiem, pewnie zależy od schorzenia.
Sławek
Sławek
Re: "Pałac na wodzie" Augustów
Oj żeby być na 6-7 rano to chyba przesada przesady nie zdążą posprzątać po poprzednim turnusie ,Praktycznie każdy ma te 3-3,5 godziny jazdy .Iwonka jakę 4 .05 napiszę ile czasu mi to zajęło ale nie zamierzam wyjeżdżać wcześniej niż o 8 rano .Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i szykujcie się czas bardzo szybko leci tym co są tam obecnie zostało już tylko 2 tygodnie ,Widzisz Agnieszko a dopiero co jechałyście ,pozdrawiam i życzę pięknej pogody.