Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Post autor: niebieskookii »

Maria777 pisze::oops:
nooo,juz jestes chyba duza dziewczynka i nie musisz sie czerwienic.. ;)
blondyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2015 15:13
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: blondyn »

Ja się wcale nie ukrywam, tylko nikt nie chce do mnie podejść. Na molo też byłem, nawet rowerem przyjechałem. Zaliczyłem pięć wieczorków zapoznawczych (Verano, San), spotkanie z Kurtem Schellerem na giełdzie gastronomicznej w Aquariusie, pilnowałem czerwonego Seata na nr L......5 (ale wczoraj mi znikł na całe popołudnie). Dzisiaj jestem saunie o godz. 17:55 w Sanie. Później koncert akordeonistów o 19:00 w kawiarni Dell Amore i następnie wieczorek zapoznawczy chyba w Verano. I jakie tam incognito. Jutro będę czekał przed Mewą z butelką Coli przed Mewą na przyjazd niebieskookiego. Pa, szukajcie mnie
;) :kwiat:
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gosckk »

Agnes jak chcesz wiecej informacjii to maltor podala nr telefonu w 1 poscie dzwon napewno odpowie :)
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gosckk »

Blondyn moze sie nie ukrywa lecz do nas nie podchodzi :)))to kobiecie wypada zaczepiac panow o