Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Potwierdzam słowa poprzednika...w Polańczyku jest super...byłam a Dedalu w maju 2012r...ale w Plonie byłam kilka razy na tańcach....było super ..już Ci'' zazdroszczę ''i życzę miłego pobytu
witaj maniuni.ja tez mam skierowanie do Polanczyka,niesety jestem z okol.Czestochowy i nie mam jak dojechac.czy juz masz pelny stan?o ktorej planujesz byc w Rzeszowie?pozdrawiam
Jestem z Kielc i zaczynam turnus 30.01.2013 w Polańczyku. Niestety nie mam, jak tam się dostać. Jeśli ktoś by mógł mnie zabrać ( oczywiście dołożę się do kosztów przejazdu ) proszę o kontakt pod numerem telefonu : 722-186-028 lub pod numerem gadu-gadu : 3418478. Mogę wyjechać nawet 29.01