Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj ! Ja jadę od 28.04 do 19.05 Tak że miniemy się gdzieś w recepcji.Przetrę Ci szlaki Może dostaniesz mój pokój Szkoda ,że nie razem Ja też jadę pociągiem.Pozdrawiam
Witam, szkoda że w Mewie zaczyna się turnus od 21 pojechałybyśmy razem, rozumie że jedziesz z przesiadką w Dęblinie? nie sprawdzałam czy coś się zmieniło z połączeniem Lublin-Kołobrzeg, ale chyba bezpośredni to w wakacje jedynie nie ma się co stresować
Renifer pisze:witaj Asia13 przetrzyj szlak i trzymaj pokój ja jade pierwszy raz i troche się stresuję
Ja zamówilam jedynkę ale nie wiem czy dostanę.Jak chcesz jedynke to mogę coś podpowiedzieć.Jedziesz pierwszy raz ale do jednego z najlepszych sanatoriów w Polcse,tak wyczytalam na forum bo ja teżnie byłam w kołobrzegu,Myslę jednak,że sie przystosujemy i bedzie ok
Renifer pisze:Asia13,ja tez zamowiłam niby jedynke ale wątpię czy dostane więc wszelka pomoc mile widziana,pozdrawiam
Renifer jeśli chodzi o jedynkę na turnus z NFZ jest przydzielanych 5 pokoji dojazdu trzeba szukać na forum lub na bla bla car byłem w Arce pół roku temu miłe wspomnienia życzę miłego wypoczynku
Renifer na mój turnus też nikt się nie zgłosił ale nie bój się nie będziemy same a na miejscu to i z lubelskiego sie ktoś znajdzie. Ja jadę pociągiem do Szczecina i póżniej do Kołobrzegu.Jest ten nocny z Dęblina ,ale jakoś nie mam ochoty na nocną jazdę.Pozdrawiam