Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Mam kilka pytań jeśli chodzi o wyjazd do sanatorium i czekanie w kolejce
Od pół roku chyba cały czas sledze na stronie nfz i mam status cały czas SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA
w kolejce jestem 3292. I teraz mam pytanie czy gdy nadejdzie moja kolejka to czy od razu otrzymam przydzielenie i od razu wyjadę w przydzielone miejsce czy znów po przydzieleniu będę musiał czekać w kolejce bo troche tego nie rozumiem.
Witaj.
Bywa różnie ,ale najczęściej jak się jest w granicach nr 300 to można spodziewać się przydziału.U mnie było rano nr343 ,a za godzinkę wpisane było do jakiego sanatorium mam przydział,dokładny adres i termin.Było to 1.04 ,a turnus zaczynał się 1.06.Około 7.04 otrzymałam poleconym skierowanie na piśmie.A mąż otrzymał informację równy miesiąc przed wyjazdem.Spokojnego oczekiwania.
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
to i ja podzielę się swoją historią
dokumenty złożyłam 21-02-2012, w 07.2012 dowiedziałam się o swoim numerze i od tamtego czasu śledzę numerki. Na początku był 83000, dziś jest 56680.
Czy ktoś wie co oznacza taki komunikat pod numerkiem "Skierowania ustawiane są w odrębnych kolejkach z uwagi na wskazany przez lekarza balneologa rodzaj leczenia."?
Jestem ciekawa czy załapię się na sanatorium w tym roku w lutym mija rok od momentu złożenia, jeśli podtrzymać ten szacowany czas oczekiwania 18 miesięcy to wypada na sierpień
Jasmino, Stokrotko, mija 20 miesiąc u mnie nr 8.700, status w przeglądarce skierowanie czeka na wyznaczenie miejsca i terminu wyjazdu.
Jak u Was z kolejką? Może ktoś ma podobny numer i do nas dołączy. Pozdrowionka
Witaj Yoko91 ja też mam taki status, codziennie sprawdzam a numer dziś mam 4800,jutro mija 21 miesięcy i 2 tygodnie od rejestracji wniosku. Czekam dalej do wiosny .Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Hej Jasmina i Yoko 91 u mnie ten sam status i nr 12 561 czekam już 20 miesięcy. Nie wiem cieszyć się czy nie chyba jednak poczekam na wyjazd z dodatkiem słoneczka gorącego-oby tak było.Odpowiadałby mi maj -czerwiec ? hi,hi,hi a może i lipiec.Teraz kolejka nie musi się śpieszyć.Poczekam do wiosny:) A Was kochane -pozdrawiam wszystkie -miłego dalszego czekania.