Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Siódmego jadę ja - blondyn. Dla niebieskiego będzie czekała flaszka pod 9 podestem dla ratowników na plaży, licząc od mola w stronę naszych ośrodków, przy lewej nodze od strony morza. Zresztą niebieskooki już jesteś w kolejce ok. 1300 to może jeszcze w tym tygodniu spadniesz z listy i dowiemy się gdzie i kiedy jedziesz. Z Twoim urokiem osobistym nie tylko byś mile był widziany na przedpołudniowej kawce w gronie nas "tetryków" ale także na baletach w gronie pięknych kuracjuszek. Podobno nasz trzeci kolega z pokoju też jedzie do Kołobrzegu ale w czerwcu. Dla niego też musimy gdzieś flaszki zakopać. Jeszcze jest dwa tygodnie do wyjazdu to jeszcze się zdążymy wszyscy z tego forum umówić się gdzieś w Kołobrzegu i wspólnie wypić jakieś piwko lub drinka. Czy taka propozycja jest możliwa do realizacji?
alez Blondyn,,jak najbardziej jestem zaaaaa.Tylko po tym poście zeby kto inny tej butelki nie odkopał Po turnusie tez wskazane by było spotkanie z kuracjuszkami,by móc wspominac miłe chwile.A Ty przystojniaku,nie poderwij zaraz wszystkich kuracjuszek,tylko zostaw innym kolegom tez,niech pocieszą oko i nie tylko.. Mam nadzieje ze w piatek 27.03 juz sie wyklaruje wszystko...
Cieszę się , że będzie nas tam grupka Już nieźle się zapowiada, chociaż ja pierwszy raz -zaczyna mi się po Waszych wpisach coraz bardziej podobać ten wyjazd. Pozdrawiam i do zobaczenia w Kołobrzegu- ja do Mewy. Może ktoś kto tam był zaproponuje miejsce i termin spotkania na "kawę" ? Pozdrawiam Małgorzata
Z darmowym zaparkowaniem na pewno nie będzie problemu w uliczce przy chodniku, tylko raczej nie pod samymi drzwiami. A do której Mewy Gosia jedzie? Czy bierzemy ze sobą jakieś laptoki z dostępem do internetu, żeby na miejscu się umawiać? A swoją drogą możemy się spotkać w "Verano" - nie będę musiał daleko chodzić Z niebieskookim podobno tam byłem i chyba było fajnie - nie pamiętam
Poczytałam, że w Verano są tańce, więc pewnie tam pokicam. Widzę ,że leniuchów nie brakuje -podobno spacery dobrze robią na kondycję:) Na skierowaniu mam Mewa na Ściegiennego, bez przydziału , która. Dostęp do internetu zapakuję:) Mam nadzieję na piękną pogodę i wspaniałe powietrze.
maltor pisze:Poczytałam, że w Verano są tańce, więc pewnie tam pokicam. Widzę ,że leniuchów nie brakuje -podobno spacery dobrze robią na kondycję:) Na skierowaniu mam Mewa na Ściegiennego, bez przydziału , która. Dostęp do internetu zapakuję:) Mam nadzieję na piękną pogodę i wspaniałe powietrze.
Witaj Małgosiu,na tej ulicy jest Mewa 1 i Mewa 2,obydwa nieduze budyneczki koło siebie.A w Verano fajnie grają<przynajmniej grali jeszcze 2 lata temu>A jesli dasz sie porwac do tanca "blondynowi" to bedziesz w siódmym nienie fruwac w jego ramionach.Na pewno bedziesz mile wspominac wyjazd.
grazynamackowiak pisze:Witam czytam wasze wpisy super się dogadujecie dobry początek się zaczyna oj będzie sie działo udanej kuracji imprezek
pozdrawiam wyjeżdzających
witam,to jak bedzie super,to moze znad morza tewlefon d0o firmy o przedłuzenie urlopu i dalsza kuracja....
Dziękuję Niebiesookii za informacje- o blondynie również . Jak się przeciśnie przez tłum tancerzy i zdoła wpisać się do mojego karnecika- to może Go nie podepczę. Tobie Grażynko dziękuję za pozdrowienia i przesyłam piękne promyki słońca(na jutro)