Witaj Andrzej znakomity pomysł pozdrawiamAndrzej J pisze:Witam. Od 15 kwietnia będę przebywał w sanatorium Czerniawa Zdrój. Planuję zabrać rower i aktywnie spędzać wolny czas. Szukam chętnych do wspólnej jazdy - Stog Izerski, Czechy i okoliczne trasy leśne. Zachęcam do zabrania roweru. Pozdrawiam.
Andrzej
Czerniawa Zdrój rowery
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Re: Czerniawa Zdrój rowery
Witaj
Czy bierzesz rower? Skąd jesteś? Ja z Gorzowa Wlkp.
Pozdrawiam
Andrzej - pasjonat jazd rowerem
Czy bierzesz rower? Skąd jesteś? Ja z Gorzowa Wlkp.
Pozdrawiam
Andrzej - pasjonat jazd rowerem
Wybieram się w ten rejon ale dopiero w sierpniu…Rzeczywiście piękna okolica.
Jeżdziłem rowerem w tej okolicy ale tylko po polskiej stronie, to znaczy: Jakuszyce, Orle, Chatka Górzystów i dalej telefoniczną drogą do Stogu i zjazd tą samą trasą.. W tym roku przymierzam się do powrotu po czeskiej stronie …. Jeździłeś tam kiedyś ? Nie mam jednak pojęcia o tamtych trasach….Mieszkam zwykle w Szklarskiej.
pozdrawiam
Jeżdziłem rowerem w tej okolicy ale tylko po polskiej stronie, to znaczy: Jakuszyce, Orle, Chatka Górzystów i dalej telefoniczną drogą do Stogu i zjazd tą samą trasą.. W tym roku przymierzam się do powrotu po czeskiej stronie …. Jeździłeś tam kiedyś ? Nie mam jednak pojęcia o tamtych trasach….Mieszkam zwykle w Szklarskiej.
pozdrawiam
-
Meggi
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2015 09:16
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Widzę, że nie znalazł Pan chętnych na rower. Może na miejscu będą, i tej wersji trzymajmy się