Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i fajnie zamiast malec wzroslo.O trzy oczka ale w gore .Jak kolejka gorska. ................Pionownie zadzwonilam do NFZ-tu i jak bym rozmawiala z automatem .W odpowiednim czasie otrzyma Pani stosowne pismo.
Ilona58 Witam. Przed chwilą w temacie' Swiętokrzyski NFZ przydziały 'wpisałam mój okres oczekiwania.Przy numerze 500 dostałam skierowanie do Krynicy.Pozdrawiam
Witaj Elu! bardzo mi Ciebie szkoda, że jesteś w takim ciągłym niepokoju i niepewności,jeszcze nikt w NFZ nie udzieli sensownej informacji,a w jakim miesiącu składałaś wniosek do NFZ-u,bo ja składałam w listopadzie 2013 i przy numerze 1717 dostałam przydział.pozdrawiam!
Iza03 pisze:Witam
Wreszcie coś się dzieje, po tygodniu czekania 20 numerów mniej jest: 151
Pozdrawiam oczekujących
Iza ciesze sie ze jeszcze jedna osoba z lodzkiego.Masz bardzo niski numer czy mozesz napisac kiedy startowalas jaki profil i jakie prefe rencje , bo my zAgin chcemy poplynac .Oczywiscie jesli to nie tajne przez poufne
Jola02 pisze:Witaj Elu! bardzo mi Ciebie szkoda, że jesteś w takim ciągłym niepokoju i niepewności,jeszcze nikt w NFZ nie udzieli sensownej informacji,a w jakim miesiącu składałaś wniosek do NFZ-u,bo ja składałam w listopadzie 2013 i przy numerze 1717 dostałam przydział.pozdrawiam!
Jolu dokladnie 10 listopada 2013 r razem z kolezanka w jednej kopercie bo tak nam podpowiedziala dDamesa wNFZ-ecie.W skazana miejscowosc nadmorska.Fakt bardzo mnie to wyprowadz z rownowagi ,urlop urlopem ,ale mam nad glowa toporek w postaci corocznych badan i nie wiem czy zrobic to po c zy przed.Jest to duzy stres te moje badania.Troche mi sie rozchorowalo jakies 12 lat temu.Wygralam --mam nadzieje