Bryza listopad/grudzień 2012

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
PiotrekGdansk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2012 11:22

Re: Bryza listopad/grudzień 2012

Post autor: PiotrekGdansk »

tak był mały mikołajek na stole też pamiętam.A na Andrzejki były śledzie wieczorem które można było sobie zabrać do pokoju do "wody mineralnej"
PiotrekGdansk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2012 11:22

Post autor: PiotrekGdansk »

Szczęśliwego nowego roku 2013 dla wszystkich z forum i nie tylko.
malgosia62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 09:13
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękowano: 1 raz

Post autor: malgosia62 »

Aby ten następny Rok był dla nas wszystkich lepszy niż mijający. Całusy Noworoczne dla wszystkich których poznałam w Bryzie.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Wszystkiego dobrego w 2013.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Janek rzeczywiście. Widać nie zawsze z moją pamięcią jest dobrze :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ale za to humoru masz dużo, pozazdrościć Elu to najważniejsze. SZCZĘŚLIWEGO 2013 ROKU ŻYCZĘ!
zakonnica
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2012 23:19

Post autor: zakonnica »

Nowy rok nowe problemy przez niby poprawę ubezpieczeń zdrowotnych. Miało być tak pięknie tylko PESEL sprawdzają w systemie "Ewuś" i już idziesz do lekarza. Byłam dwa razy u lekarza i dwa razy wypisywałam oświadczenie,że jestem ubezpieczona, bo w systemie mnie nie było. Kolejny tydzień, rehabilitacja i znowu sprawdzenie w systemie "Ewuś" i powtórka znowu brak niby ubezpieczenia i kolejne pisanie oświadczenia. Byłam w Zusie dostałam zaświadczenie co niby powinno pomóc i co dzisiaj usłyszałam,że zaświadczenie to im nic nie daje i kolejne oświadczenie musiałam pisać. Zobaczymy czy jutro jak pójdę odwiedzić NFZ czy to w końcu pomoże. Normalnie jedna wielka paranoja, chory człowiek musi latać i prostować ich syf i nie do informowanie. Ja to jeszcze pół biedy, bo jestem na chodzie i mobilna, a taki człowiek, który nie ma nogi i też tak musi załatwiać to po prostu szkoda słów na to. No, ale cóż w końcu przecież w Polsce mieszamy to czego tu się spodziewać. Ale szkoda narzekać trzeba się cieszysz z miłych i przyjemnych rzeczy jakie nas spotykają :) Pozdrawiam turnus listopad. grudzień 2012 r. :) P/s Małgosia62 masz pozdrowienia od rodzynka ze stolika i jakbyś chciała numer telefonu to daj znać i podaj swój e-mail to Ci prześle :)
malgosia62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 09:13
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękowano: 1 raz

Post autor: malgosia62 »

Do "zakonnicy"
Napisz jak wyglądasz bo mnie totalnie zaskoczyłaś. Nie mogłam skojarzyć kto nadał sobie taką ksywę. Dziękuję za pozdrowienia. (malgorzata.[email].pl)
P.S.
Jestem w szoku! Agnieszka?
zakonnica
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2012 23:19

Post autor: zakonnica »

Witam!
Małgosiu 62 wysłałam Ci wiadomość na skrzynkę I był blisko z Agnieszką ;) Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Do wszystkich znajomych z Bryzy,nie mieliśmy tam dobrze jak w drugim bloku dewizowi ale , nigdy do Perły w Międzywodziu -przepaść i komuna zimno wszyscy chorzy ,połowy nie było na zabiegach. Nie było leczeni odgórnie, każdy na własną rękę...szkoda słów ,Bryza ma 5 gwiazdek.
ODPOWIEDZ