Lubelski NFZ
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Lubelski NFZ
Mój mąż dostał numer bez mala 114 tysięcy
Pozdrawiam
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
Ale na Sląsku numerki schodzą 2 lub 3 razy szybciej i tak wszyscy pojedziemy w danym terminie cierpliwości pozdrawiamewasz pisze:Jak patrzę na tak niskie numery przydzielane w innych województwach to aż mi dech zapiera![]()
Mój mąż dostał numer bez mala 114 tysięcy![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Staż sanatoryjny: 7
Czy tak szybciej schodzą ???? Nie powiedziałabym, w lubelskim czekamy ok 14-17 m-c, na Sląsku niestety nawet 24 i wiecej.wojtek11 pisze:Ale na Sląsku numerki schodzą 2 lub 3 razy szybciej i tak wszyscy pojedziemy w danym terminie cierpliwości pozdrawiamewasz pisze:Jak patrzę na tak niskie numery przydzielane w innych województwach to aż mi dech zapiera![]()
Mój mąż dostał numer bez mala 114 tysięcy![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Staż sanatoryjny: 7
Gratulace henry66. Kołobrzeg jest super, przed pięcioma dniami własnie wróciłam i juz do niego tęsknię.henrys66 pisze:Witaj jestem zakwaterowany na 9 piętrze w budynku A super widok na morze.Tańce mamy na miejscu ,ale też odwiedzamy inne miejsca gdzie można potańczyć.Pogoda super polecam Arkę i cały Kołobrzeg.Gorąco pozdrawiamwojtek11 pisze:henrys66 przyjemnego wypoczynku Arka jest super na tańce wybierasz się do Bałtyku (najlepsze) tylko z Arki kawałecze drogi ok 4km w którym budynku przebywasz A.C.D.![]()
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Dla Pacjentów - Leczenie Uzdrowiskowe
REZYGNACJA Z LECZENIA UZDROWISKOWEGO
W przypadku podjęcia decyzji o rezygnacji z wyznaczonego terminu i miejsca leczenia uzdrowiskowego ubezpieczony powinien niezwłocznie zwrócić potwierdzone skierowanie do oddziału Funduszu.
Każda rezygnacja z leczenia powinna być uzasadniona i pisemnie udokumentowana. Oddział Funduszu uznaje rezygnację i zwrot potwierdzonego skierowania na leczenie uzdrowiskowe / rehabilitację uzdrowiskową za zasadny w szczególnych, udokumentowanych przypadkach, a zwłaszcza, gdy ich powodem jest:
wypadek losowy,
choroba świadczeniobiorcy (np. pobyt w szpitalu).
W przypadku uznania rezygnacji, oddział Funduszu wyznacza nowy termin realizacji skierowania w ramach posiadanych możliwości oddziału Funduszu oraz zgodnie z pierwotną datą wpływu skierowania.
Brak pisemnego udokumentowania rezygnacji z miejsca lub terminu leczenia uzdrowiskowego jest traktowany jako nieuzasadniony zwrot skierowania. Natomiast nieuzasadniony zwrot skierowania jest traktowany jak złożenie nowego skierowania i rozpatrywane w ramach jego ważności.
Podstawą do rozpatrzenia rezygnacji z leczenia jest pisemne uzasadnienie i udokumentowanie zwrotu, a także dostarczenie oryginału potwierdzonego skierowania na leczenie uzdrowiskowe / rehabilitację uzdrowiskową.
-
mmaria
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 maja 2014 15:22
- Staż sanatoryjny: 3
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Staż sanatoryjny: 6