PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Post autor: malgorzatas »

Skusiły cie te ceny przystępne :roll: :roll: :lol:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Tylko ciekaw jakie są :lol: :lol: :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Dobre :D
na paluszki jeszcze zostanie ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

I na waciki :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Gosia43 pisze: I co Wy na to :?: :?: :?:

04.jpg
No Otwock wcześniej był podwarszawską miejscowością wczasowo leczniczą.Dziś trudno sobie to wyobrazić,ale pozostało całe mnóstwo pięknych drewnianych willi zwanych świdermajer...szkoda tylko,że w większości przeszły w ręce miasta i niszczeją....bo co komunalne to nie warto o to dbać.
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Coś nie piszecie o tych swoich przygodach :?: ...,a ja Wam napiszę.Byłam po raz pierwszy w życiu i mimo,że nie było to jakieś wymarzone uzdrowisko było ok :| Towarzystwo jak na pierwsze dni...spoko.Czekając na masaż nagle zrobił się szum,otworzyły się drzwi od gabinetu masażysty i w popłochu wybiegła jedna z kuracjuszek :oops: ....cała w rumieńcach,a masazysta :?: ....cóż pootwierał okna ...zrobił sobie przerwę ,gdyż pani puściła takiego bąka,że i mucha by padła. :lol: :lol: :lol: :lol:
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Witajcie,coś nie piszecie o tych przygodach.Ja mam jeszcze jedną opowiedzianą przez koleżankę.Pierwszy pobyt,jak to bywa zawsze za pierwszym razem stres!Przydzielanie do stolików ,okazało się że przy stoliku siedzi 3 mężczyzn,zresztą całkiem ,całkiem.Na początku chciało jej się płakać bo o czym tu gadać z 3 facetami ,którzy jeszcze do tego mieszkali razem.Okazało się ,że nie było się czym martwić.Ludzie super ,dogadywali i dośmiewali się bez problemów,nawet wspólnie chodzili na spacery,tańce ogólnie fajna grupa 3+1.No ale nie obyło się bez złośliwości,ze strony zazdrosnych pań,które uznały że się super urządziła bo najprzystojniejszych menów zagarnęła ,i się z nimi prowadzi,a trzeba dodać że koleżanka super laska mimo 50+. Śmiechu było mnóstwo,bo jak się nie szuka to znajduje się super towarzystwo,a zazdrosne kobitki nic nie upolowały, a ona 3 menów.Tak że kobitki nie ma co zazdrościć tylko siadać z panami,przy stoliku,choć ona nie mała na to wpływu bo tak ją usadzili .Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O trójkącie słyszałem,aaa czworokąt toż to czysty sex grupowy 8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

3 najfajniejszych facetów i naj kobitka,i nic ?8-)
pachnie mi tu przygłupami i sierotką Marysią :?
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A i mnie szczęka opadła jak jechałam do Kołobrzegu .Podróż dobiegała końca ..zostało jeszcze z 15 minut jazdy gdy w torebce zaterkotał telefon ;) ;) patrzę a tam sms ...czekam na panią na dworcu ...możecie sobie wyobrazić moją minę i zdziwienie :o :o po chwili namysłu zadzwoniłam pod ten numer ...przedstawiłam się a miły Pan powiedział .Jestem na dworcu ...ja panią rozpoznam ...odrzekłam ze dziękuję i dalej podróżowałam na szpilkach zastanawiając się kto na mnie czeka i kto mi taki numer wywinął :lol: :lol: było to miłe nie powiem :)i fajnie mieć przyjaciół na których można liczyć :D
ODPOWIEDZ