miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 wrz 2010 11:44

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: ryszard 54 »

No, no! temat wart zastanowienia.
Ja jadę w maju sprzątać do Kołobrzegu.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Witam ...witam ...całkiem miło się w tym temacie zrobiło...a nie zapowiadało się zbyt ciekawie :) a i mili kuracjusze odwiedzają to forum. Pozdrawiam
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

:) Witam bobka! Serdecznie dziękuję za zaproszenie do "kółeczka". Dało się zauważyć ,że fajna "gwardia" ...może..może kiedyś się spotkamy...wpisowe...
szklaneczka....
Pozdrawiam :)
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej bobka ! Gratuluję pozytywnego nastroju . Gorąco pocdrawiam :)
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

Rychu pisze:Szanowna internautko, mój post nie był skierowany bezpośrednio do Pani.Nie wystarczy przeczytać ale trzeba zawsze czytać ze zrozumieniem.Gołąb to piękny symbol, do tych ptaków żywię szczególną sympatię ,większą niż do sępów . Jeśli chodzi o książeczkę do nabożeństwa to proszę się martwić.Posiadam również Pismo Święte i wcale się tego nie wstydzę , w sanatorium również.Nie jest mi źle z taką lekturą w moim a wręcz przeciwnie dodają mi sił w codziennym moim zmaganiu.Wszystkiego dobrego i życzę pomocy Bożej w Pani życiu. Bez odbioru !

Szanowni Państwo, wydaje mi się, że niniejsze forum przeznaczone jest do wymiany informacji o sanatoriach!
Wątek ,,Na każdy temat,, stworzony przez skądinąd uroczego Maxa słuzyc ma wymianie pogladów wszelakich jak i mysli nieuczesanych. Prosze mnie poprawic jesli sie mylę. Nie potrzeba nam tu jak sądzę uwag , pouczeń i takich tam innych!
Panie Rychu, proszę zmienić forum, bo mimo Pana poboznych zyczeń skierowanych pod moim adresem, za co oczywiscie dziekuje, powoduje Pan u mnie ogromny spadek dobrego chumoru, jak tez samopoczucia i mam obawy, czy aby nie przejdzie mi to w stan permanentny!
Bobko2 ratuj, jak Boga kocham!

P.S Idę zaraz na gimnastykę , może uda mi się przywrócić pozytywne nastawienie do świata i ludzi, bez względu na moja wiarę, przeczytane lektury i orientacje polityczną!
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej , hej bobka ! Jesteś rewelacyjna !!!!!
Wracamy z tej przedłużonej gimnastyki :D ...od czasu do czasu trzeba się zająć pracą...ale na forum wpadam z przyjemnością...cóż za zbieg okoliczności też lecę na Sycylię tylko w innym terminie. Gorące pozdrowionka :)
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Max !
Coś się nie zgadza z tym Twoim kolegą :0 ...aktualnie jest moja koleżanka w Kołobrzegu ...radzi sobie :D ...poradż koledze ,może niech przejmie inicjatywę :D ...turnus minie On czeka ...a tu żadna kobitka się nie wychyla (nie podrywa) :):):)
Pozdrawiam Cię Max.
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Post autor: Grzegorz »

Jak myślicie, AGA13 już się rozwiodła? ;) To przez takich jak WY :lol:
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

:D Grzegorzu ! Może Aga 13 zbyt póżno się zoorientowała o poczynaniach mężulka...a swoją drogą współczuję jej .
:) Poznałam kiedyś pewnego Grzesia...oczywiście w Sanatorium ...podczas całego pobytu polował...i pamiętam ,że nic się nie udało zdobyć ...dokońca sam spacerował:):):) pozdrawiam Grzegorz
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Post autor: Grzegorz »

Grudzieńku, czyżbyś sugerowała, że to ja spacerowałem sam? ;)
Zablokowany