Adria - Szczawnica od 8 marca:) kto jedzie?

Forum na temat leczenia sanatoryjnego dzieci. Można tu wymieniać swoje doświadczenia w tym zakresie. Serdecznie zapraszam.
mamaMarty
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2012 13:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Adria - Szczawnica od 8 marca:) kto jedzie?

Post autor: mamaMarty »

Pod hasłem zajęć fakultatywnych miałam na myśli wszystkie płatne imprezy, np. wycieczki. Pisałam żeby o nie dopytywać, bo według mnie nie wszystkie wycieczki proponowane przez panią animatorkę są dla dzieci w wieku przedszkolnym. Dokładny plan zajęć popołudniowych został nam przedstawiony pierwszego dnia przy śniadaniu i potem wisiała kartka ze szczegółami typu cena i czas trwania. Pani od wycieczek przychodziła rano w dniu proponowanej imprezy i zbierała pieniądze. Bezpłatne imprezy z animatorem (tą samą panią) były 3: na rozpoczęcie turnusu, na rozpoczęcie wiosny i podsumowująca z rozdaniem pamiątkowych dyplomów i symbolicznych upominków.
iwona34
Na forum od: 09 kwie 2012 17:26

Post autor: iwona34 »

Witam wszystkich :)
jestem z Bielska i mam pobyt z moim 3,5 latkiem od 21.04 w Adrii ;) Miałabym pytanie do agnmarek odnośnie kuchni i serwowanych posiłków, bo mój maluch jest wymagający tzn nie wszystko jada (z pewnością nie tknie jajek gotowanych i jajecznicy). Jeśli możesz to napisz proszę czy śniadania i kolacje były urozmaicone, jakie konkretnie potrawy były serwowane np.na śniadania?
iwona34
Na forum od: 09 kwie 2012 17:26

Post autor: iwona34 »

Ponadto chciałam spytać Kuracjuszek, które do tej pory skorzystały z Maluchami z oferty zabiegów podczas turnusów. Proszę o konkretne zabiegi z jakich Wasze Dzieciaki korzystały.
is_ka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2012 16:28