USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy
Re: USTROŃ RÓWNICA pobyt zimowy
witam dzwoniłem do Równicy w listopadzie po otrzymaniu skierowania od 02.02.2013 kazała ponownie po 15,12.2012 ale nie można zarezerwować pokoju tak mi powiedziała 17.12 przy okazji jak można zmniejszyć koszty parkingu ,który dla mnie to 150pln pozdrawiam serdeczne życzenia na resztę Świąt i NRok
zygma -widocznie rezerwacja była jeszcze za wcześnie.Ja rezerwowałam na miesiąc przed wyjazdem.A samochód możesz postawić zamiast na parkingu sanatoryjnym przy drodze-tak robiło sporo osób.Tam jest taka niby "zatoczka" i tam stały samochody-poniżej Równicy.Jak znajdziesz tam miejce ,pojdziesz załatwić sprawy formalne pieszo przez "park"-kilka kroków.A dopiero potem wniesiesz bagaże.Bo każdy wjazd pod budynek to tylko na 15minut-jest szlaban.Powyżej tego czasu płaci się .Te 15 minut są darmowe.
dziękuję w listopadzie mówiła,że rezerwacja zależy od gości komercyjnych i żebym dzwonił po 15-tym i chyba stwierdziła że na pobyt od 02.o1 nie ma co rezerwować bo powiedziała,że nie można rezerwować ,czy ktoś miał swoj telewizor/ z funkcją MPEG4 H/ bo zamierzam wziąć z domu-miłego dnia,zdrowych ,wesołych...
To kiedy własciwie jedziesz? Bo wcześniej napisałeś że 02.02.2013 a teraz że od o2.01?zygma pisze:dziękuję w listopadzie mówiła,że rezerwacja zależy od gości komercyjnych i żebym dzwonił po 15-tym i chyba stwierdziła że na pobyt od 02.o1 nie ma co rezerwować bo powiedziała,że nie można rezerwować ,czy ktoś miał swoj telewizor/ z funkcją MPEG4 H/ bo zamierzam wziąć z domu-miłego dnia,zdrowych ,wesołych...
Napisałam że miesiąc wcześniej wystarczy -bo sądziłam że od lutego.
Ale wiesz co? Dzwoń jeszcze -to zalezy na kogo tam trafisz.Mnie po raz pierwszy poinformowała recepcjonistka b.miła i załatwiłam jedynkę.Jak dzwoniłam po raz drugi po okresie ok. tygodnia z prośbą o pokój od strony miasta.Odebrała osóbka wyjątkowo nie miła.Odburknęła mi że nie ma mowy itd.Odechciało mi się pobytu po tej rozmowie.Nikt Cie tam nie zna i nie widzi-więc spróbuj .Może trafisz na kogoś innego i załatwisz co potrzebujesz.
Komercyjni zajmują IX i X piętro -tylko !!!......... bo chciałam jak najwyżej .Żeby widoki były ciekawe z okna.Poza tym tam piętra są przyporządkowane odp.schorzeniom.To też ma znaczenie.Na I pietrze są oddziały szpitalne.Na trzecim jest pulmunologia i kardiologia itd.