Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hi hi ,no nie wiem czy wczoraj na moim miejscu miałabyś ochotę na wietrzenie Dwa dni temu zepsuł nam się piec C.O dopiero dziś wymieniają ,kożuch w charakterze podomki to jest to co teraz uwielbiam
Faktem jest że stres i kłopoty dnia nie sprzyjają normalnemu usypianiu. Nigdy nie kładę się kiedy mam głowę napakowaną problemami bo wtedy mogę pożegnać się choćby z krótkim snem.Wówczas emocje kołaczą w łepetynie ze zdwojoną mocą. Kładę się dopiero kiedy czuję że oczy same się zamykają i sen dopada mnie już w drzwiach sypialni.
nie sądziłam,że aż tyle osób ma to co i ja
no i wcale to nie jest pocieszające.U mnie jest to nieregularne.Na pewno dużo zależy od stanu psych.Jak mam dużego doła to koniec - po prostu nie śpie wcale.
A ze nie mogę brać żadnych prochów ...........
Ostatnią noc też się tłukłam do 5, a o 7.50 mokre całuski - sunia chce wyjść pilnie!
No to może dziś pośpimy?