Rawar Kołobrzeg , ktoś się tam wybiera od 27.02.2015 ?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sewelka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2015 13:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękował: 1 raz

Re: Rawar Kołobrzeg , ktoś się tam wybiera od 27.02.2015 ?

Post autor: Sewelka »

Dzięki Sylwia, nie powiem że miodu mi dolałaś :lol: :lol: , bo ja z moim 23 tysiące z haczykiem to jeszcze ho, ho ile będę czekać. Życzę Ci super zabiegów i towarzystwa.
Awatar użytkownika
sylwiawroclaw
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 13:48
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: sylwiawroclaw »

Moja droga :-) przykro ze nie jedziesz już :-) ale jedno jest pewne trzeba czekać pełne 2 lata :-(
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Witaj
Jak obiecałam napisze ci parę słów o Rawar ;)
Rawar jest małym przytulnym ośrodkiem :) pokoje przydzielane są od górnie nie można sobie zmienić :( zabiegi nie za ciekawe ale Panie które je wykonują są bardzo miłe Pani doktor też :) jedzenie bardzo dobre :( pogodę mamy fajna można spacerować ile się chce bo zabiegi są do południa :)
myślę że będziesz zadowolona tak jak ja jestem :( pozdrawiam jeśli będziesz chciała coś jeszcze wiedzieć to napisz :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
sylwiawroclaw
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

bozenag pisze:Witaj
Rawar jest małym przytulnym ośrodkiem :) pokoje przydzielane są od górnie nie można sobie zmienić :( zabiegi nie za ciekawe ale Panie które je wykonują są bardzo miłe Pani doktor też :) jedzenie bardzo dobre :( pogodę mamy fajna można spacerować ile się chce bo zabiegi są do południa :)
myślę że będziesz zadowolona tak jak ja jestem :( pozdrawiam jeśli będziesz chciała coś jeszcze wiedzieć to napisz :) :) :) :) :)
Witaj Bożenko !
Ciesze się ze jesteś zadowolona :-) Cieszy mnie fakt ze to mały ośrodek ,faktycznie potrzeba mi takiego :-) Jeśli możesz napisz mi jakie zabiegi są możliwe :-)
Pozdrawiam Sylwia
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj
zabiegi wodne to kąpiel solankowa ,perełkowa i hydro masaż :) jest borowina ,inhalacje,laser,solux,pole magnetyczne i masaże elektroniczne no i dwa rowerki tylko :( możesz sobie wykupić masaż całego kręgosłupa kosztuje 30 zł polecam pozdrawiam
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

Witaj Sylwio-Witaj Bożenko !
Ciesze się ze jesteś zadowolona :-) Cieszy mnie fakt ze to mały ośrodek ,faktycznie potrzeba mi takiego :-) Jeśli możesz napisz mi jakie zabiegi są możliwe :-)
Pozdrawiam Sylwia..Jesli w google wpiszesz sobie Kołobrzeg Rawar ,znajdziesz taka informacje o zabiegach-ja skopiowałem Ci..
Ośrodek posiada własną bazę zabiegową, w której realizowane są zabiegi typu:
- inhalacje,
- okłady borowinowe,
- natryski i bicze szkockie,
- krioterapia,
- lampy Bioptron i sollux,
- megnetronik
- laseroterapia,
- ultradźwięki,
- ultrafonofereza,
- stymulacja TENS,
- masaże elektryczne
- masaże wirowe,
- ginastyka zbiorowa.
Awatar użytkownika
sylwiawroclaw
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

zabiegi wodne to kąpiel solankowa ,perełkowa i hydro masaż :) jest borowina ,inhalacje,laser,solux,pole magnetyczne i masaże elektroniczne no i dwa rowerki tylko :( możesz sobie wykupić masaż całego kręgosłupa kosztuje 30 zł polecam pozdrawiam
Witaj Bożenko :) dziękuje bardzo za wszystkie informacje napewno skorzystam :) miłego pobytu :-)
Awatar użytkownika
sylwiawroclaw
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

KOŁOBRZEG 27 Luty 2015

Kołobrzeg , ktoś się tam wybiera od 27.02.2015 ?
Awatar użytkownika
sylwiawroclaw
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Bożenko :-) minęło już trochę czasu i mam nadzieje ze jest naprawdę fajnie :-) mam tylko jeszcze pytanie czy w każdym pokoju są czajniki ?
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj
czajniki są na korytarz w pokoju jest lodówka suszarka na pranie szklanki łyżeczki :) życzę ci abyś miała takie panie przydzielone jak ja ;) już niedługo twój turnus się zbliża :) a mój kończy :( jest super i powiem ci tyle że nie żałuje tej Arki co miałam przydział w grudniu po prostu przereklamowana no i daleko wszędzie a tu sama zobaczysz pozdrawiam :) :) :) :) :) :) :)
ODPOWIEDZ