Rymanów-Zdrój , Zimowit
Rymanów-Zdrój , Zimowit
Witam, mam turnus od 11.02.2013r. Jadę z Ostrowca Świętokrzyskiego mogę kogoś zabrać.Pisać na e-mail: [email].pl
Re: Rymanów-Zdrój , Zimowit
Witam!
Jadę do Zimowita w tym samym terminie. Startuję z Radomia. Jeśli nie znajdę dogodnego połączenia PKS, odezwę się na e-mail. Mam nadzieję, że skończą remont budynku zanim tam pojedziemy. Pozdrawiam!
Jadę do Zimowita w tym samym terminie. Startuję z Radomia. Jeśli nie znajdę dogodnego połączenia PKS, odezwę się na e-mail. Mam nadzieję, że skończą remont budynku zanim tam pojedziemy. Pozdrawiam!
Witam,tu Maria ze Świętochłowic byłam w Zimowicie na turnusie od 2 listopada do 25 listopada jest tam wszystko OK.Były trochę niedogodności w związku z remontem ale szło wytrzymać, remont ma być zakończony do końca roku, nie martwcie się będzie dobrze.Jakiekolwiek problemy zawsze rozwiążecie z oddziałową oczywiście z oddziału narządów ruchu.Życzę miłego pobytu.
Witaj Zocha61!
Czy mogłabyś opisać jak wyglądają pokoje w Zimowicie, gdyż nie ma zdjęć w necie. Czy działają telefony sieci T-mobile? Czy w Rymanowie Zdrój są bankomaty?
Czy mogłabyś opisać jak wyglądają pokoje w Zimowicie, gdyż nie ma zdjęć w necie. Czy działają telefony sieci T-mobile? Czy w Rymanowie Zdrój są bankomaty?