Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, wyjeżdzam z Warszawy do Lwiogrodu w Krynicy pierwszy raz od 09.02.2015 r. Na forum jest sporo ciepłych komentarzy. Mam nadzieję, że te wiadomości sie sprawdzą co nie omieszkam opisać po powrocie.
Witaj mam nadzieję że pobyt będzie udany ja jakos do tej pory nie miałam szczęscia aby dostać do tego osrodka skierowanie chociaż kilka razy byłam w Krynicy .Pozdrawiam życzę udanego odpoczynku
Witam,
Na turnus rehabilitacyjny można wyjechać tam gdzie dusza chce. Gorzej z NFZ i ZUS, lubię Krynice góry i narty.
Lubie klimat tej miejscowości: lokale,sanatoria,Jaworzynę i mieszkanców Krynicy.
Pozdrawiam i mam nadzieję, ze spotkamy sie w Krynicy.
Pozdrawiam
Myszek