Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No Suzen pakowanie walizek zostawie na niedzielne popoludnie, cały czas jeszcze mysle co to musze zabrac zebym pozniej nie biegał w rymanowie po sklepach
Vaurus nastawienie dobre chociaz ja jestem raczej domownikiem nie lubie wyjezdzac ale jak mus to mus
No lepiej by byłe żeby były wolne 2 - osobowe bo w trzech to już tłoczno Nie nikt się nie odezwał jadę z kolegą , wcześniej już byłem z nim dogadany ale on jeździ dostawczymi samochodami i pojechał na Rosję nie wiedziałem czy wróci ale będzie na 90 %. A jak tam z pogodą może ktoś wiem , jest śnieg , bo u mnie nic i + 6 stopni.
dudest pisze:No Suzen pakowanie walizek zostawie na niedzielne popoludnie, cały czas jeszcze mysle co to musze zabrac zebym pozniej nie biegał w rymanowie po sklepach
Dudest zrób sobie listę rzeczy potrzebnych do spakowania.Będzie Ci łatwiej,aby o czymś nie zapomnieć.
Pozdrawiam
W Rymanowie śniegu jest sporo. Wystarczy spojrzeć na kamery . Co do pokoi też do tej pory wolałem 2 ale po ostatnim sanatorium miałe 3 isuper kolegów i wcale nie żałuję, ręcz jestem bardzo zadowolony, że tak wyszło. Powodzenia.
Witam na jakiej stronie można popatrzeć na widok z kamerek. ja to mam szczęście jeszcze grypa przed sanatorium wczoraj 40 stopni gorączki dziś narazie 38
Suzen lista zrobiona teczki prawie spakowane, troche tego wyszło ale to w końcu 24 dni mam nadzieje ze tam bedzie mozna cos przeprać. Pogoda sie troche popsuła ale moze w trakcie pobytu sie poprawi. Do zobaczenia w Rymanowie (oczywiscie to do tych co jadą )