wspólny wyjazd 30 marca 2015 r. do kujawsko-pomorskiego

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tessa
Na forum od: 26 sty 2015 17:37
Oddział NFZ: Lubelski

wspólny wyjazd 30 marca 2015 r. do kujawsko-pomorskiego

Post autor: Tessa »

Poszukuję osób, najlepiej z lubelskiego, ale również z Warszawy, które wybierają się do sanatoriów w kujawsko-pomorskiem na 30 marca.

Rozpoczynam turnus 30.03.2015 w Kujawiaku w Inowrocławiu i poszukuję towarzystwa na podróż, a najchętniej podłączę się pod kogoś, kto jedzie własnym samochodem - zawsze to mniejsze koszty na głowę. Oczywiście najlepiej, jeśli uda nam się zgrać do samego sanatorium, ale byłoby świetnie się zgadać nawet, jeśli jedziecie do Ciechocinka, Aleksandrowa Kujawskiego, Włocławka lub gdzieś nad morze (po drodze przez Inowrocław).

Będę również wdzięczna za wszelkie informacje odnośnie dojazdu z Lublina i/lub Warszawy: czym dojechać, jak się dostać na miejsce. Zależy mi przede wszystkim na komforcie dojazdu: jak najmniej przesiadek i biegania z torbami po tunelach, przez mostki itp.

Z góry dziękuję za wszystkie rady, sugestie i odzew!
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: wspólny wyjazd 30 marca 2015 r. do kujawsko-pomorskiego

Post autor: Narewka »

Do Inowrocławia z Warszawy zawsze jeżdżę autobusem o 8.20 z dworca Zachodniego . dosyć szybko, 4, 5 godziny, bez przesiadek, na miejscu przed godziną 13.Nie wiem tylko, czy dotrzesz na ten autobus.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do Inowrocławia z Warszawy zawsze jeżdżę autobusem o 8.20 z dworca Zachodniego . dosyć szybko, 4, 5 godziny, bez przesiadek, na miejscu przed godziną 13.Nie wiem tylko, czy dotrzesz na ten autobus.Ja będę nim jechała 12 kwietnia, do sanatorium Przy tęzni.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Do Inowrocławia jechałam pociągiem. Z Warszawy dwie przesiadki, Kutno i Toruń. Podroż męcząca wręcz tragiczna.
Tessa
Na forum od: 26 sty 2015 17:37

Post autor: Tessa »

dziękuję za odzew! ten autobus z zachodniej to PKS czy jakiś prywatny przewoźnik?

chciałabym uniknąć przesiadek, mam problemy z barkiem, więc i noszeniem bagaży.

a może ktoś wybiera się samochodem?
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ten autobus to rejsowy Polonus, bilety mozna kupic na dworcu Zachodnim, ale ja kupowalam przez internet.Norma.ny to chyba 50 zl, ulgowy 40.W autobusie jest wifi,mozna sobie tablecik włączyć.
ODPOWIEDZ