Witaj,,a to rozumiem dlaczego dzien wczesniej jedziesz ,,mnie zawiezie mąz,samochodem,,,i jade w dniu którym mam być ,,ale dobrze ze mi powiedziałas to wyjade wczesniej z domu zeby tam byc jak najwczesniej,,nie wiedziałam ze mozna dostac lepszy lub gorszy pokój,,,jade 1 raz wiec nie wiem n ic he he ,a dobry pomysł zeby tam zadzwonic ,,zaraz to zrobie i dowiem sie wiecej ,,pozdrowionka ,,i dziekuje za pomoc)sesill pisze:Jak jedziesz dzień wcześniej to masz szanse na lepszy pokój, oczywiście zapłacić trzeba nocleg, i w ten sposób unikasz również stania w kolejce w dzień prawidłowego przyjazduBędę nocować w tym sanatorium gdzie mam skierowanie, z tym nie ma nigdy problemu. Jak masz jakieś pytania odnośnie pobytu to śmiało pytaj, chętnie odpowiem
A Ty czym jedziesz ?
Iwonicz Zdrój 25 .02.2015
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz Zdrój 25 .02.2015
-
basiunia1974

Z "Klimatu"będziesz wychodziła na zabiegi do Centrum Lecznictwa Uzdrowiskowego.
Radziłabym Ci wziąć wygodne buty z "solidną"podeszwą do codziennego tam"maszerowania" /może być ślisko na schodach/, ciepłą kurteczkę z kapturkiem oraz podręczną torbę na klapki,ręcznik.
Nie martw się,spokojności...
-
basiunia1974

Witaj Suzen,,a jak daleko tam jest z Klimatu/do tego centrum uzdrowiskowego? jak dzwoniłam do Klimatu pani mówiła mi ze na zabiegi chodzi sie 100 metrów ,,,pozdrawiam serdecznieSuzen pisze:Basiunia 1974
Z "Klimatu"będziesz wychodziła na zabiegi do Centrum Lecznictwa Uzdrowiskowego.
Radziłabym Ci wziąć wygodne buty z "solidną"podeszwą do codziennego tam"maszerowania" /może być ślisko na schodach/, ciepłą kurteczkę z kapturkiem oraz podręczną torbę na klapki,ręcznik.
-
basiunia1974

Sesil ja jade 22 luty to zawsze mozemy sie spotkac pogadac bo w moim terminie tez nikt sie nie odzywa ze jedzie ,pozdrawiamsesill pisze:Hm..... i co nikt więcej![]()
nie jedzie do Iwonicza w tym terminie
będzie mi smutno
W Iwoniczu często wieje wiatr ,więc warto wziąć ubiór jak Ci wcześniej radziłam.
-
basiunia1974

Dzięki ,tak zrobie ,,no szkoda ze trzeba chodzic na zabiegi mokre ,,ale coz zrobić,,tak mi wybrał zus tak musze jechac ,a do wiatru jestem przyzwyczajona ,,u mnie w Wadowicach tez ciagle wieje ))))))))))Suzen pisze:Basiunia,tak jak Ci pani powiedziała ,chodzi się ok 100 metrów,do tego kilkadziesiąt schodków.
W Iwoniczu często wieje wiatr ,więc warto wziąć ubiór jak Ci wcześniej radziłam.