Pewnie ten wiatr go porwał, a to ci dopiero huncwot
Co mnie bawi co mnie denerwuje ,irytuje.
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
Re: Co mnie bawi co mnie denerwuje ,irytuje.
-
forumowicz
Może komus wydaję się zabawne ,ale tak nie jest .Może nie musimy się znać i spotykac ,bo nie musimy jak nie chcemy ,ale jesteśmy tutaj i stanowimy pewną społeczność ,dlatego niepokoi nas coś co dotyczy innego forumowicza a wiąże się ze smiercią,jego chorobą ,dlatego reagujemy zadając pytania ,ponieważ może chcemy pomóc i takie gesty tutaj na forum w pięknej formie okazywali koledzy ,koleżanki np Alice .
Symbol ,który zaniepokoił społeczność forum pojawił się niedawno w awatarze Kolego Alek u Ciebie .Powiem Ci tak ,jestem zdegustowana i zapewne nie tylko ja.Bawisz się uczuciami innych? To ma być śmieszne? Ja osobiscie pytałam tutaj na forum o Ciebie i w prywatnych zapytaniach,by dzisiaj zobaczyć Twój wpis jak by nigdy nic .To nieeleganckie i naganne .
Może odniesiesz się do swojego wątpliwego żartu?
Jestem pewna ,że nie potraktuję już żadnego symptomu mogącego wskazywać na to ,że ktoś ma problem ,albo że stało się coś smutnego u kogoś z koleżanek i kolegów tego forum.
kruszynka
-
forumowicz
Potrafimy tutaj mimo nawet sprzeczek mało ważnych wspierać też osoby chore ,ale nie potrafie zrozumieć takiej nietaktownosci w tak ważnych sprawach jak życie .
kruszynka
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Żarty nigdy nie bawiły i nie bawią Mnie,a tym bardziej dzisiaj dopiero przeczytałem co napisałaś zapytując się o Mnie. Miło,że pamiętałaś o Mnie jak niektórzy-dziękuje za pamięć każdemu i z osobna za wszystko co mogło Mnie spotkać z Waszej strony,kiedyś w poście "Ustroń" napisałaś,abym nie martwił się opiniami innych,a teraz co innego piszesz. Kruszynka
Alek
-
forumowicz
Sprawa pomocy ? jak najbardziej jesli jest uzasadniona i taktowna ,o pomoc zwraca się z zasady do bardzo bliskich osób .Są fundacje ,są grupy wsparcia ,są poradnie PCPR i inne.
Alku proszenie o pomoc musi sie odbywać w subtelny sposób,ja tak uważam .Za nic Ciebie nie obarczam ,natomias awatar był nietaktem.Miałeś czas go wkleić? Krócej zajęłoby Tobie skreslenie nie do mnie może koniecznie ,do innych forumowiczów dwa zdania,na forum.
Nie jest moim celem jakieś przyduszenie Ciebie do parteru jestem daleka od takich zachowań ,ale sam dobrze wiesz jaką reakcję wzbudził awatar własnie w życzliwych Ci osobach.
Są rózne sposoby by skierować na siebie uwagę ,lub powiedzieć ,że jest sie wrazliwym człowiekiem i potrzebuje się akceptacji ,ale trzeba te sposoby najpierw przeanalizować bardzo dokładnie zanim sie z nich skorzysta.
Masz bardzo wrażliwą psychike potrafię to zrozumieć ,ale inni ludzie tez taką mają .
Nie kontynuujmy tego tematu dalej .
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i życzę duzo zdrowia .
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Co mnie bawi co mnie denerwuje ,irytuje.
Zarówno awatar jak i stopka postowa ( tutaj nie jest stosowana z uwagi na decyzję Admina ) wyrażają dodatkowo przeżycia, podejście do życia - uczestników danej społeczności zgrupowanej na forum.
===
Z innej beczki - cieszy mnie zataczanie coraz szerszego kręgu osób przedstawiających tutaj swoje fotografie.
Nie koniecznie idzie o ich fizjonomie ale o to co dostrzegli wokół siebie, zarejestrowali okiem swojego aparatu i postanowili się tym z nami podzielić.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6