Ośrodki ZUS 2015
Ośrodki ZUS 2015
Czy jest jakaś lista ośrodków, które maja podpisany kontrakt na prewencję ZUS w 2015 roku? A może ktoś z szanownych forumowiczów posiada taką wiedzę, gdzie można to sprawdzić. Jeśli nie to proponuję, abyśmy sami taką listę stworzyli. Osoby , które mają już skierowanie na ten rok, niech będą łaskawe napisać do jakiego ośrodka i w jakiej miejscowości. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2015 18:17 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na naszych stronach jest mapka uzdrowisk ZUS: http://www.nasze-sanatorium.pl/sanatoria-zus-2015.html
Powód: Na naszych stronach jest mapka uzdrowisk ZUS: http://www.nasze-sanatorium.pl/sanatoria-zus-2015.html
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Ośrodki ZUS 2015
Z tego co wiem w internecie są podawane jedynie miejscowości z którymi ZUS podpisuje umowy. W zeszłym roku chcąc przygotować się do wizyty w ZUS-ie osobiście wydzwaniałam do sanatoriów które mnie interesowały...
A ja właśnie szukam takich informacji.
Co roku opracowywana była mapka z zaznaczonymi miejscowościami, w których znajdują się ośrodki rehabilitacyjne współpracujące z ZUS w ramach prewencji rentowej na dany rok.Na rok 2015 nie zauważyłam ,żeby już była przedstawiona.Co roku obserwowałam różne zmiany.
Ciekawe jak będzie w tym roku ?
Co roku opracowywana była mapka z zaznaczonymi miejscowościami, w których znajdują się ośrodki rehabilitacyjne współpracujące z ZUS w ramach prewencji rentowej na dany rok.Na rok 2015 nie zauważyłam ,żeby już była przedstawiona.Co roku obserwowałam różne zmiany.
Ciekawe jak będzie w tym roku ?
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Choć termin wyjazdu do sanatorium już mam to rzeczywiście info o miejscowościach i sanatoriach z którymi podpisano umowy na 2015 jeszcze nie ma.