Lądek Zdrój - TROJAN-

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Re: Lądek Zdrój - TROJAN-

Post autor: zbych »

violet58 pisze:Do Zbycha
Trochę nie w temacie postu, ale w kwestii sprostowania. To nie NFZ, a ZUS nie podpisał umowy z "Hutnikiem", "Papiernikiem" i "Nauczycielem" w Szczawnicy - ponoć poszło o kriokomorę.
Dziękuję bardzo za wyjaśnienie bo troszkę się zmartwilem, że zamkną "Nauczyciela" w Szczawnicy. Wprawdzie z NFZ byłem tam raz, chyba z 15 lat temu, a obecnie jeżdżę tam prywatnie bo pomagają mi tamte inhalacje jak żadne inne i odpowiada mi klimat- mimo nadciśnienia bo są problemy, ale to tylko w przypadku gdy trafi się halny. Polecam "Nauczyciela" bo pięknie położony, ładne pokoje , dobre wyżywienie i rehabilitanci no tylko to jest sanatorium dla tych co mają troszkę kondycji i są sprawni. Polożone jest najwyżej i w związku z tym wszędzie jest z górki, ale później na tą górkę trzeba się wdrapać ha, ha, ha. :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, byłem, przeżyłem nie jest tak strasznie jak piszecie, bywałem już w dużo gorszych szpitalach które nie powinny funkcjonować- ale to jest sprawa ZUS, można składać zażalenia i zepsuć sobie pobyt albo zaakceptować to co jest nadrabiając dobrym towarzystwem i stworzoną atmosferą- czego wszystkim życzę i pozdrawiam :) :) :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

W chwili obecnej Trojan to hotel **, z opinii od pół do gwiazdki więcej. Polonus organizuje tam turnusy rehabilitacyjne w dobrych cenach 1599 zł 2 os. pokój we wrześniu . Za dodatkowe 300 zł można mieć 1 os. Czy ktoś z kuracjuszy był tam obecnie na takim turnusie . Pewnych informacji dostarczyła mi już pomocna Felice ale może ktoś jeszcze ? A może ktoś też tam planuje pobyt ?