Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2012 17:00
Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Witam Panią ,
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Po rozmowie z kolegą , który właśnie wrócił z tego sanatorium myślę skorzystać z firmy przewozowej podobnie jak Pani.
Kolega dotarł na miejsce z przewożnikiem NEOBUS . Wyjechał w nocy o 0.30 i był na miejscu o 6.00 . Nie wiem jeszcze jak dojadę o tej godzinie
do Warszawy z Garwolina . Jest jeszcze trochę czasu , może uda mi się coś wymyślić .
Proszę o odpowiedż, o której godzinie Pani planuje wyjazd do Warszawy i z jakiej miejscowości ? Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Po rozmowie z kolegą , który właśnie wrócił z tego sanatorium myślę skorzystać z firmy przewozowej podobnie jak Pani.
Kolega dotarł na miejsce z przewożnikiem NEOBUS . Wyjechał w nocy o 0.30 i był na miejscu o 6.00 . Nie wiem jeszcze jak dojadę o tej godzinie
do Warszawy z Garwolina . Jest jeszcze trochę czasu , może uda mi się coś wymyślić .
Proszę o odpowiedż, o której godzinie Pani planuje wyjazd do Warszawy i z jakiej miejscowości ? Pozdrawiam.
julia pisze:Świetnie! Zanim wyjedziemy, utworzymy wirtualną grupę znajomychNa miejscu będę chodziła i pytała: a Ty może jesteś Gaba, a Ty Jacekk?
![]()
Do zobaczenia!
Na facebook'u trzeba utworzyć wydarzenie..
Na facebooku?
Wtedy musiałabym się obnażyć z moimi zamiarami. Już sobie wyobrażam opinie znajomych, albo raczej pseudo-znajomych.
Część by zazdrościła, inna część uważała, że na pewno symulowałam chorobę, a jeszcze inni uznaliby, że jestem do niczego, skoro jadę do sanatorium. Wolę sobie tu popisać, mimo, że nie oglądam Waszych zdjęć. 
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2012 17:00
Witam. Jeszcze nie mam zarezerwowanego miejsca w autokarze. W sumie zastanawiam się nad godziną, ale po rozmowie z kolegą, który teraz z tamtąd wrócił byłem skłonny jechać nocą w związku z możliwością lepszego zakwaterowania ( wyboru pokoju) i wizyty lekarskiej. Nie wiem, czy uda mi się dojechać do Warszawy na nocny autokar 0:30 . Jeżeli nie wypali, będę skłonny jechać o godzinie 05:10. Gdybym załatwił sobie transport do Warszawy, to chętnie Panią zabiorę. Mam pytanie, ile dni przed odjazdem należy zarezerwować bilet ? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Grzegorz.