Podziękowanie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Re: Podziękowanie

Post autor: Lary »

A ja najmilej wspominam sanatorium w Horyńcu Zdrój,pogoda, zabiegi, opieka medyczna a przede wszystkim towarzystwo i typowo sanatoryjne klimaty. A tuż za tym Kudowa Zdrój a tam czerwcowe tropiki 2012 r,.luksusowe warunki jak w SPA (Zameczek), wspaniałe wycieczki i tańce w miłym towarzystwie.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam serdecznie!Pozdrawiam wszystkich zadowolonych kuracjuszy przybytku zwanym sanatorium,widzę ,że każdy w jakiś sposób jest kontent z pobytów w kurortach do jakich wysyła nas ZUS,bądź NFZ-ia. Mam prośbę nietypową,chodzi o serdeczne podziękowania za umilenie wieczorów-prawie codziennych p.Grażynce-właścicielce LALKI w CIEPLICACH od kuracjuszy,którzy wykupili stolik przy barze za cały turnus.Może ktoś tam trafi i przekaże pozdrowienia, a będzie mile obsłużony,polecam i pozdrawiam.......
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Eworo, mnie Wysowa w Beskidzie przywitała majowym słońcem, a taką polską jesień miałem w Larego
Horyńcu :).Pozdrawiam.
barper
Na forum od: 12 lis 2012 12:43

Post autor: barper »

Cieszę się, że ze swoimi pozytywnymi odczuciami związanymi z pobytami w różnych sanatoriach nie jestem odosobniona. Już od kilku lat wyjeżdżam do uzdrowisk, gdzie staram się podreperować zdrowie oraz solidnie wypocząć. Zawsze udaje mi się zrealizować wszystkie założone cele. Spotykam się z serdeczną atmosferą i miłymi ludźmi. Cieszę się, że takich osób jak ja jest więcej ponieważ zaczęłam podejrzewać, że może jestem mało wymagająca lub coś ze mną nie halo, a tu proszę.... Pozdrawiam serdecznie wszystkich pogodnych i zadowolonych.
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witam wszystkich. Również należę do tych zadowolonych z wyjazdów do sanatorium. Byłam 2 razy, w 2010 w Iwoniczu i w bieżącym roku w Horyńcu. Iwonicz jesienią, z całą gamą kolorów i słońcem sprawił, że wróciłabym tam w każdej chwili. Natomiast Horyniec to spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Kto chce odpocząć od zgiełku dużych miast serdecznie polecam,ale oczywiście jest również gdzie potańczyć. Śpiew różnorodnych ptaków, powietrze pachnące lasem, stare sosny powodują, że człowiek zapomina o wszelkich problemach dnia codziennego. A do tego zabiegi. Baza zabiegowa w Horyńcu na pewno należy do najlepszych w Polsce. Mam też szczęście do miłych i sympatycznych ludzi, do dziś utrzymujemy bliskie kontakty.Zawsze wracam wypoczęta, pełna energii, i z nowymi kontaktami. Wracam i już myśle o następnym wyjeździe.
pozdrawiam wszystkich i życzę pozytywnego nastawienia do wyjazdów.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Ja najmilej wspominam pobyt w Gołdapi. Przecudowna rehabilitacja z basenem i kriokomorą jednocześnie. Towarzystwo też dopisało. :) Na drugim miejscu plasuje się Polańczyk sanatorium "PLON" - rehabilitacja nieco gorsza ale za to super towarzystwo i sporo miejsc do potańczenia :P Najgorszy był ostatni pobyt w Międzywodziu. Rehabilitacja pt. zrób to sam :lol: ale bliskość morza, smaczne jedzonko, darmowe TV i przede wszystkim przemiła dr. Nitkowska wynagrodziło braki i niedociągnięcia PERŁY :?
Awatar użytkownika
elaw35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 19:31
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: elaw35 »

Witam ,,
Jade w krodce do ,,Muszyny;w Muszynie.i mam nadzieje ze bedzie super,choc wolala bym bardziej letni termin,ale jakos tak mi ciagle sie trafia ze lutu to moj czas...a co do oceny to byłam w Gryfie-Kamien Pomorski z NFZ ,nie narzekam,,miejsce cudne,,zabiegi tez dobre,a co do pan rechabilitantek,,to złote dziewczyny,,warunki dobre,pozatym spacery,spacery i spacery,,teraz w lutym byłam w Polanczyku,w Plonie,,a tu to juz rewelacja,,było naprawde super,,wszystko....milutko pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku podreperowania zdrowka,, :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja zawsze jestem zadowlona z wyjazdów i pobytów w sanatoriach :D z prawdziwą przyjemnością klikałam więc na plusiki :roll: :lol: :kwiat:
Pozdrawiam wszystkich zadowlonych . :kwiat:
Pawlo1974
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lis 2013 23:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Pawlo1974 »

Ja byłem w Sobieszewie od 30-11-2013 do 23-12-2013. Podziękowania dla rehabilitantów oraz dla pań z kuchni które pomogły nam w pewnej ważnej sprawie i ogólnie towarzystwo było [cenzura]. :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Na zakończenie tego roku :) przyłączam się do podziękowań skierowanych do wszystkich , którzy przyczynili się do moich super pobytów sanatoryjnych.Do lekarzy którzy mnie tam wysłali,do całego personelu sanatorium a w szczególności rehabilitantów .Każdy pobyt tak prywatny jak i ze skierowania wspominam z uśmiechem i radością.Każda pora roku,każdy rejon Polski ,poznani tam ludzie wnieśli coś nowego i pozytywnego w moje życie.A sobie ;) ;) życzę jeszcze wielu takich pobytów :lol: :lol:
ODPOWIEDZ