SZCZAWNICA PAPIERNIK 28-11-2012 CO JA TAM BĘDĘ ROBIŁ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Re: SZCZAWNICA PAPIERNIK 28-11-2012 CO JA TAM BĘDĘ ROBIŁ?

Post autor: lukas385 »

GIENIO30 pisze:a pewnie,że napiszę. proszę o stwierdzenie/ czy dużo młodych ludzi przyjeżdża do sanatorium Papiernik? pisałem na innym forum, lecz nikt się tam nie wybiera. ja nie chcę być tam sam): ;)
Gienio, ja mam w tej chwili 26 lat. Pierwszy raz byłem w sanatorium w wieku 21 lat i były osoby jeszcze młodsze odemnie. Na pewno będziesz mile wspominał pobyt w sanatorium. Ja moje 3 turnusy na których byłem (Mieszko - Długopole-Zdrój, Pionier - Szczawno-Zdrój i Etna-Weneda - Kołobrzeg) wspominam bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie. Teraz szykuje się do wyjazdu do Bryzy w Dźwirzynie i już nie mogę się doczekać :D :D :D
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

GIENIO30 pisze:a pewnie,że napiszę. proszę o stwierdzenie/ czy dużo młodych ludzi przyjeżdza do sanatorium Papiernik? pisałem na innym forum, lecz nikt się tam nie wybiera. ja nie chcę być tam sam): ;)
Genio, sam nie będziesz, ale samotny możesz być, a to nic przyjemnego. W pobliżu Papiernika jest taka kawiarnia "Malinka" gdzie można potańczyć i może okazać się, że jednak nie będziesz taki samotny. :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Fajne imprezki w Marcie Park Dolny , na pewno nie będziesz sam. :) pozdrowienia
GIENIO30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2012 14:20

Post autor: GIENIO30 »

wielkie dzięki za te miłe posty:)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

Genio, sam nie będziesz, ale samotny możesz być, a to nic przyjemnego. W pobliżu Papiernika jest taka kawiarnia "Malinka" gdzie można potańczyć i może okazać się, że jednak nie będziesz taki samotny. :D[/quote] matko co Ty mu polecasz tylko nie Malinowa rany boskie :shock: Willa Marta, Budowlani tam jest poziom i atmosfera no i wystrój w Malinowej czas zatrzymał sie chyba w epoce Gomółki bo to nawet nie Gierek. :lol:
GIENIO30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ludzie zmiłujcie się! jak tam pojadę, ja chcę korzystać z każdego dnia. nie ma tak malinowa lub w marta lub budowlani. życie, korzystać z życia. to jest to. piszę małymi, bo Wielki Brat widzi. szczerze jak zajadę co mam robić, jak mi się chce iść na beer.?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Gienio

kiedy w 1987 roku jechałem do Sanatorium Zastanawiałem się co się może zdarzyć co Ja tam bede robił czy Znajdę towarzystwo w moim ..wieku
Obecnie mamy 2012 czyli mineło ponad 25 lat a dzis poniekąd .załuję ,ze do Mojej daty urodzenia doszło 25 lat !!
Chłopie wierz mi Sanatorium to miejsce gdzie wiele Osob robi rzeczy nie iracjonalne a CZAS -czas w santorium mija bardzo Szybko i ju za kilka dni będziesz pod wrażeniem ..przezyć i tego co zaznales pod czas pobytu w Szczawnicy.
W Szczawnicy byłem w roku bodajze 1988 w sanatorium Hutnik i byłem Najmlodszy w okresie bodajze luty-marzec i wierz Mi do dzis Mile wspominam bardzo mile ten pobyt a wierz Mi wtedy bylo naprawde dużo gorzej niż ..obecnie Teoretycznie wieksza ..Dyscyplina codziennie przez 23 dni obchod Pan Pielegniarek miedzy 21,45 a 22,30 i Panie Naprawde Sprawdzały Stan .trzeźwości
Dziś w Sanatoriach panuje totalny luzik
Dzis mamy dobe internetu ,Dyscyplina jest na duzo nizszym poziomi Nareszcie doszło ,że Nam kuracjuszom nie potrzeba STRAZNIKOW w postaci Pań Pielęgniarek
Generalnie dasz rade
GIENIO30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

super, rosnę w siłę. po tych postach wydaje mi się, że nikt nie żałuje wyjazdu na ten 21 dniowy wypoczynek. bardzo mili jesteście. mam nadzieję, że tam też spotkam życzliwe osoby. pozdrawiam wszystkich. :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Gienio :) na pewno będzie super ,jestes komunikatywny i miły ,wszyscy inni zechcą na pewno być w Twoim towarzystwie,a wiec pakuj walizę ;) i w drogę.
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę udanego pobytu :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Gienio30, Szczawnica bardzo urokliwe miasteczko, każdy może dla siebie coś wybrać,piesze wycieczki w góry, warte zobaczenia Wąwóz Homole, Rezerwat Biała Woda, wyciąg krzesełkowy na Palenicę, promenadę spacerową na Słowację ,kto lubi można wypożyczyć rowery.Nie daleko Szczawnicy wieś Jaworki polecam Muzyczną Owczarnie w której odbywają się koncerty. Biura mieszczące się w centrum organizują wycieczki można pojechać do Aquacity w Popradzie kompleks term z pokazem laserów niesamowite przeżycie. :)
Jest sporo restauracji oferujących dobre jedzenie i dobre zimne piwko.Same sanatorium Papiernik jest usytuowane dość wysoko, jeżeli opanujesz skróty przez Górny Park ,
to wszędzie w im marę blisko, to tylko kilka propozycji które proponuje. Zapewniam że nie wystarczy czasu na wszystkie atrakcje. Życzę udanej kuracji i doborowego towarzystwa. :)
ODPOWIEDZ