Gienio, ja mam w tej chwili 26 lat. Pierwszy raz byłem w sanatorium w wieku 21 lat i były osoby jeszcze młodsze odemnie. Na pewno będziesz mile wspominał pobyt w sanatorium. Ja moje 3 turnusy na których byłem (Mieszko - Długopole-Zdrój, Pionier - Szczawno-Zdrój i Etna-Weneda - Kołobrzeg) wspominam bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie. Teraz szykuje się do wyjazdu do Bryzy w Dźwirzynie i już nie mogę się doczekaćGIENIO30 pisze:a pewnie,że napiszę. proszę o stwierdzenie/ czy dużo młodych ludzi przyjeżdża do sanatorium Papiernik? pisałem na innym forum, lecz nikt się tam nie wybiera. ja nie chcę być tam sam):
SZCZAWNICA PAPIERNIK 28-11-2012 CO JA TAM BĘDĘ ROBIŁ?
Re: SZCZAWNICA PAPIERNIK 28-11-2012 CO JA TAM BĘDĘ ROBIŁ?
Genio, sam nie będziesz, ale samotny możesz być, a to nic przyjemnego. W pobliżu Papiernika jest taka kawiarnia "Malinka" gdzie można potańczyć i może okazać się, że jednak nie będziesz taki samotny.GIENIO30 pisze:a pewnie,że napiszę. proszę o stwierdzenie/ czy dużo młodych ludzi przyjeżdza do sanatorium Papiernik? pisałem na innym forum, lecz nikt się tam nie wybiera. ja nie chcę być tam sam):
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
kiedy w 1987 roku jechałem do Sanatorium Zastanawiałem się co się może zdarzyć co Ja tam bede robił czy Znajdę towarzystwo w moim ..wieku
Obecnie mamy 2012 czyli mineło ponad 25 lat a dzis poniekąd .załuję ,ze do Mojej daty urodzenia doszło 25 lat !!
Chłopie wierz mi Sanatorium to miejsce gdzie wiele Osob robi rzeczy nie iracjonalne a CZAS -czas w santorium mija bardzo Szybko i ju za kilka dni będziesz pod wrażeniem ..przezyć i tego co zaznales pod czas pobytu w Szczawnicy.
W Szczawnicy byłem w roku bodajze 1988 w sanatorium Hutnik i byłem Najmlodszy w okresie bodajze luty-marzec i wierz Mi do dzis Mile wspominam bardzo mile ten pobyt a wierz Mi wtedy bylo naprawde dużo gorzej niż ..obecnie Teoretycznie wieksza ..Dyscyplina codziennie przez 23 dni obchod Pan Pielegniarek miedzy 21,45 a 22,30 i Panie Naprawde Sprawdzały Stan .trzeźwości
Dziś w Sanatoriach panuje totalny luzik
Dzis mamy dobe internetu ,Dyscyplina jest na duzo nizszym poziomi Nareszcie doszło ,że Nam kuracjuszom nie potrzeba STRAZNIKOW w postaci Pań Pielęgniarek
Generalnie dasz rade
-
forumowicz
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę udanego pobytu
Jest sporo restauracji oferujących dobre jedzenie i dobre zimne piwko.Same sanatorium Papiernik jest usytuowane dość wysoko, jeżeli opanujesz skróty przez Górny Park ,
to wszędzie w im marę blisko, to tylko kilka propozycji które proponuje. Zapewniam że nie wystarczy czasu na wszystkie atrakcje. Życzę udanej kuracji i doborowego towarzystwa.