Lądek Zdrój - TROJAN-

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 20:28

Lądek Zdrój - TROJAN-

Post autor: Mirasek40 »

Szkoda Słów !!!!! To co w Trojanie czlowiek zobaczyl na miejscu jaka jest prawda to przechodzi ludzkie pojecie.............Juz niebawem beda dostepne Fotki z tego "szpitala" rzekomo szpitala hihihi Biegajacy wszedzie pies pod nogami kuracjuszy w stołówce , Handlujące kobiety wewnatrz Szpitala..........Gdzie dla Kuracjiuszy nie ma miejsca na siedzenie nawet ........Bo to targowisko Wewnetrzne......No i Oczywiscie Personel Szpitala sie na to godzi i nic nie mowi..........A Jak Czlowiek sie odezwie to dostanie Reprymende.............Wiec Jaki Morał???? Najlepiej Sie Nie Odzywać Wcale !!!!! Tylko Pozwolić im na Wszystko.........Reszta rowniez sie nie odezwie bo ???? Boi sie???
Pozdrawiam Nastepnych Kuracjiuszy Trojana w Lądku Zdroju..................Nie tylko ja jestem zniesmaczony.........
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Lądek Zdrój - TROJAN-

ZDJĘCIA JUŻ NIEBAWEM UKAZYWAĆ SIĘ BĘDĄ NA INTERNECIE ......................
buziaczekpsz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 17:08

Post autor: buziaczekpsz »

Widocznie coś Ci Mirasek nie spasowało. Moja ekipa była na poprzednim turnusie i z żalem wyjezdzalismy!!!!!!
Warunki jak to warunki Zusowskie...
Jeśli nie spotkales tam ludzi wartych uwagi to Ci wspolczuje.
Towarzystwo robi swoje! Wiec nie narzekaj bo podam ci liste 130 ludzi ktorzy nie powiedza zlego słowa ;) :)
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ty wiesz swoje ................ja wiem swoje..........Moja dobra rada ...dla ciebie nie neguj kogos !!
Awatar użytkownika
Maria...
Na forum od: 21 lut 2012 20:46
<