Ustron Uzdrowisko termin 07.01.2015
-
miras1970
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2014 21:56
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Ustron Uzdrowisko termin 07.01.2015
Witam wszystkich.Czy ktos z oklic Chrzanowa malopolskie moze wybiera sie do Ustronia w terminie 07.01.2015.Moje lokum to Narcyz.Moze ktos z was juz tam byl,czy warto jakie pokoiki itp.Wybieram sie autkiem wiec moge dostarczyc na miejsce a i wczesniejsza znajomosc zawsze sie przyda.
-
miras1970
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2014 21:56
Re: Ustron Uzdrowisko termin 07.01.2015
Skoro nie z Chrzanowa i okolic to wg.sie ktos wybiera do Ustronia w tym okresie.
-
angelo70
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2014 10:06
ja się wybieram do Ustronia- ośrodek TULIPAN,również samochodem tylko,że jestem z Nowego Sącza.POZDRAWIAM
-
basiap
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2014 21:38
- Staż sanatoryjny: 8
Witam Miras. Ja Ustroniem ogólnie zawsze jestem zachwycona
Narcyz jest ok. Nie ma jednak w budynku całej bazy zabiegowej,trzeba dochodzić do zakładu przyrodoleczniczego,ale to bliziutko,basen też jest. Jedzenie jak to sanatoryjne,za to to duży wybór wycieczek i innych imprez. Wieczorami można wybierać między lokalami z dansingami. Na przeciwko Kos obok Wilga i Elektron poniżej Klub Kuracjusza
. Pokój poproś z balkonem z widokiem na Kosa i wyjście z budynku,te są chyba najprzyjemniejsze. Okres Twojego pobytu trochę martwy,początkiem roku wszystko się rozkręca. Ja byłam w tym styczniu w Rosomaku i było ogólnie mało kuracjuszy. Zycze miłego pobytu i zdrowia. Acha wybierz się na biesiadę góralską
polecam