Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie przejmuj się Elu, po 2 kieliszkach soku marchwiowego czasami nie trafia sie w klawiaturę. Zaczynam się zastanawiać czy nie wyjąć z samochodu jedno siedzenie i zostawić tylko 2 skoro nikt nie chce z nami jechać, będzie więcej na bagaż na przykład kijki narciarskie, bo słyszałem, że będzie padał śnieg, co Wy na to. i zastanawiam sie czy zabrać kurtkę zimowa, czy też jesienną. Pozdrawiam Elę,Gosiaczka,Irenkę, Sławka i Janka.
No cóż. Ja też biorę zimową, tylko brak mi kijków do nart:) A z samochodu na razie nie wyjmuj siedzen! Myślę,że jeszcze znajdą sie chętni na wspólną jazdę.
Sorki, od papierosów wole sok. Nie przeszkadza mi dym z papierosów jeśli wydobywa sie z kotłowni. Jak się wylecze z kontuzji to mam jeszcze zaproszenie na narty 6-12.01.2013 r. do Muszyny. i trzymam kilka miejsc dla znajomych z Bryzy.
Witam, samochód pomieści pół szafy jak nie w bagażniku to na dachu. Napewno zabierz strój kompielowy na zajęcia basenowe, strój do gimnastyki, buty do tańca i kilka fajnych blizkach nie zapomnij też, że po drodze są popularne imieniny i Andrzejki. Warto też mieć ręcznik żeby połżyć na łóżko przy masażu lub innych zabiegach, klapki na nogi też się przydają. Pozdrawiam
Dzieki za dobre rady Skorzystam A tak swoją drogą pomyślałam,ze może wstawimy nasze zaproszenie do wspólnej jazdy na forumowy rozkład jazdy. Co Ty na to? Może tam się ktoś znajdzie chętny
Wtajcie Wszyscy Długo mnie nie było na forum i co czytam Ela zabiera szafę shock: myszek udziela dobrych rad, a ja jadę autobusem w nocy i muszę się spakować do jednej walizki Ale to nic jadę podleczyć swoje nadwątlone zdrowie a nie na rewię mody Nie wiem jak się spakuję ale zkorzystam z rad. Pozdrawiam