KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Re: KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Post autor: Ela »

No tak ! Może już dziś dam sobie spokój, bo klawiatura płata mi figle :)
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Nie przejmuj się Elu, po 2 kieliszkach soku marchwiowego czasami nie trafia sie w klawiaturę. :lol: :lol: :lol: Zaczynam się zastanawiać czy nie wyjąć z samochodu jedno siedzenie i zostawić tylko 2 skoro nikt nie chce z nami jechać, będzie więcej na bagaż na przykład kijki narciarskie, bo słyszałem, że będzie padał śnieg, co Wy na to. ;) ;) ;) i zastanawiam sie czy zabrać kurtkę zimowa, czy też jesienną. Pozdrawiam Elę,Gosiaczka,Irenkę, Sławka i Janka.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No cóż. Ja też biorę zimową, tylko brak mi kijków do nart:) A z samochodu na razie nie wyjmuj siedzen! Myślę,że jeszcze znajdą sie chętni na wspólną jazdę.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A co do soku marchwiowego :? Czy ktoś z Was pali papierosy?
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Sorki, od papierosów wole sok. :) Nie przeszkadza mi dym z papierosów jeśli wydobywa sie z kotłowni. :D :D Jak się wylecze z kontuzji to mam jeszcze zaproszenie na narty 6-12.01.2013 r. do Muszyny. :) :) :) i trzymam kilka miejsc dla znajomych z Bryzy. :) :) :)
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Zupełnie nie wiem co ze soba zabrać! Potrzebuję bratniej duszy. Kobiety, czy Wy sie nie wybieracie w listopadzie nad morze ? :D
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Myszek, czy Ty masz duży ten samochód? Ja już spakowałam pół szafy! Nie wiem ,czy zdołasz mnie z bagażami zmieścić w swoim aucie :lol:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam, samochód pomieści pół szafy jak nie w bagażniku to na dachu. Napewno zabierz strój kompielowy na zajęcia basenowe, strój do gimnastyki, buty do tańca i kilka fajnych blizkach nie zapomnij też, że po drodze są popularne imieniny i Andrzejki. Warto też mieć ręcznik żeby połżyć na łóżko przy masażu lub innych zabiegach, klapki na nogi też się przydają. Pozdrawiam :) :) :)
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzieki za dobre rady :oops: Skorzystam ;) A tak swoją drogą pomyślałam,ze może wstawimy nasze zaproszenie do wspólnej jazdy na forumowy rozkład jazdy. Co Ty na to? Może tam się ktoś znajdzie chętny :)
irena55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2012 20:15

Post autor: irena55 »

Wtajcie Wszyscy :) Długo mnie nie było na forum i co czytam Ela zabiera szafę shock: myszek udziela dobrych rad, a ja jadę autobusem w nocy i muszę się spakować do jednej walizki :) :) Ale to nic jadę podleczyć swoje nadwątlone zdrowie a nie na rewię mody :D Nie wiem jak się spakuję ale zkorzystam z rad. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ