Jedlec 12.02

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Jedlec 12.02

Post autor: MUCZEK62 »

Tak mi'' przyfarciło'',że aż nie wiem co mam robić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:
forumowicz

Re: Jedlec 12.02

Post autor: forumowicz »

Niooooooo ...przyfarciło ;) :twisted: ale to nie koniec świata ;) ...no może troszeczkę :roll: ;) :lol: :lol: Co masz robić :?: Użyj swojego wdzięku, oczaruj Panią w KRUS-ie i zamień na inną miejscowość. Pokombinuj :lol: Powodzenia :kwiat:
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

Porozmawiałem z miłą panią z recepcji,użyłem uroku o którym mówisz,porozmawialiśmy o ''swoich nosach'',o preferencjach kulinarnych itp.
W KRUS-ie po dzisiejszym dniu to jestem ''spalony''.Usłyszałem że p .doktor zakwalifikowała mnie do Jedlca i nic nie dadzą zmiany terminu,bo jak mi zmienią termin to też na Jedlec.
WILGA 55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 18:18

Post autor: WILGA 55 »

Z czystej ciekawości spojrzałam, gdzie ten Jedlec :shock: :shock: :shock: :shock: Ale odludzie....