Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Irenko, czy mam rezerwować Tobie miejsce w samochodzie, w Toruniu to mogę być 12-11-2012 około 12, i jak by coś to wolę nie wjeżdzać do miasta tylko mogę Cię odebrać na obrzeżach Torunia. Sławciu, jeszcze nie rezerwowałem ale jak mi Gosia podpowiada to napewno 1 piętro po prawej stronie.
Pozdrawiam
Elu, jab będziesz zdecydowana wyjechać 12.11.2012 to mogę zmienić trasę i jechać przez Łódz,Toruń,Kołobrzeg.Mam nadzieje,że im bliżej wyjazdu to Nasze plany sie bardziej skrystalizuja. A propo, czy bedę musiał jechać do cnetrum Łodzi, czy może być w okolicy Cmentarza Żydowskiego lub w kierunku Zgierza. Pozdrawiam Myszek
Irenko, nie ma problemu z dojazdem pod warunkiem, że będziesz jechała 12.11.2012 i zarezerwujesz sobie nocleg z 12/13 za 40 zł. Odbiramy cie najchętniej z obrzeży Torunia , zeby nie pchać się w miasto np. przy stacji benzynowej jadąc z Torunia za torami w kierunku Gdańska z Warszawy. Pozdrawiam
Ciekawa jestem co się tam w Bryzie zmieniło. Pewne jest to, ze posiłki są już podawane w budynku B, wiec nie będziecie musieli w deszczu i chłodzie chodzić do A. Jedynie na niektóre zabiegi i na basen. Pamiętam jakim szokiem dla mnie była informacja, ze śniadania nie dość, ze w drugim budynku to jeszcze o 7. Dlatego nie chodziłam na nie, ale dobrzy koledzy przynosili do pokoju W ogóle było super czego i Wam życzę