SZCZAWNICA -HUTNIK, PAPIERNIK, NAUCZYCIEL

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2012 19:43

SZCZAWNICA -HUTNIK, PAPIERNIK, NAUCZYCIEL

Post autor: XYZ »

Dzisiejsza prasa codzienna donosi, że ZUS nie podpisał kontraktu na przyszły rok 2013 z tymi trzema pienińskimi sanatoriami.
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Re: SZCZAWNICA -HUTNIK, PAPIERNIK, NAUCZYCIEL

Post autor: sandra46 »

właśnie to słyszałam w wiadomosciach tylko NFZ podpisał
marinero
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 22:49

Post autor: marinero »

Szkoda, piękna okolica i fajne klimaty.
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Dlaczego szkoda skoro NFZ podpisał? Znaczy, że będzie tam można jechać na turnusy z NFZ. W tym roku na wiosnę gdy byłem w Nauczycielu to Papiernik" był jeszcze w remoncie, ale chyba również przyjmowali kuracjuszy. Hutnik... przydał by się remont, ale Nauczyciel po remoncie, pokoiki super, wyżywienie smaczne, zabiegi takie jak od dawna w nauczycielu. Ja tam jeżdżę przede wszystkim ze względu na górne drogi oddechowe. Mankament to to, że w Nauczycielu nie ma żadnej kafejki, w Hutniku jakaś dziewczynka próbowała od czasu do czasu organizować jakąś "potupajkę", ale byłem raz i wystarczyło mi. Puszczała jakieś przedpotopowe melodie przy których nie bardzo dawało się tańczyć.
Zdrojowa zamknięta bo cały ten rejon Szczawnicy był w remoncie, ale w pobliżu jest "Malinka" gdzie można potańczyć.
ODPOWIEDZ