Inowrocław-sanatorium Kujawiak 17 marca 2015r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
graziella
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 21:51

Inowrocław-sanatorium Kujawiak 17 marca 2015r.

Post autor: graziella »

Witam.Jak w temacie wyjeżdżam do sanatorium z Warszawy.Jeśli ktoś z Was czyta mój post i jeśli ma skierowanie w tym terminie to proszę o kontakt.Kontakt do mnie.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Inowrocław-sanatorium Kujawiak 17 marca 2015r.

Post autor: jan19557 »

Przecież to cała wieczność do wyjazdu ale nie poddaj się w oczekiwaniu na innych kuracjuszy. Cierpliwy są nagradzani.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

O! Do 17 marca do dużo chętnych uzbiera się wyjeżdżających do Inowrocławia :lol:
Brunetka 50
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2013 21:11
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Inowrocław-sanatorium Kujawiak mam pobyt od 04 maja 2015

Post autor: Brunetka 50 »

:D Witam . Pierwszy raz jadę do sanatorium z ZUS-u (od 04-27.05.2015r. Może ktoś wie ,kto powinien mi wystawić zwolnienie lekarskie,czy lekarz kierujący ,czy lekarz w sanatorium Kujawiak? Mój pobyt zaczyna się w poniedziałek po 3 dniach wolnych od pracy 1,2,3 maj ,a rano 4-go powinnam wyjechać, natomiast lekarz pracuje w godzinach popołudniowych... Czy lekarz ma prawo wystawić zwolnienie od 04-27 maja w dniu 30 kwietnia???. Byłabym bardzo wdzięczna za informację .
Poza tym na sanatorium z ZUS-u też się czeka trochę dłużej niż kiedyś ,przynajmniej w Gdańsku profil reumatologiczny.
Mimo wszystko mam nadzieję ,że będzie to dobry pobyt .Pozdrawiam cieplutko :) Ela
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Brunetko 50 :kwiat:

Zwolnienie lekarskie wypisuje lekarz w sanatorium i otrzymasz je w dniu wypisu. Nie mniej winnaś poinformować swojego pracodawcę, że taki fakt będzie miał miejsce robiąc kopię skierowania lub poproś w Kujawiaku o stosowne zaświadczenie, które należy wysłać do pracodawcy.
A Kujawiak w Inowrocławiu to całkiem dobry ośrodek i na portalu jest wiele opinii.
Jeżeli będziesz mieć konkretne pytania to pytaj proszę. :)

Pozdrawiam :)
Tessa
Na forum od: 26 sty 2015 17:37

Inowrocław Kujawiak 30 marca 2015 r.

Post autor: Tessa »

Podczepię się pod wątek, choć nie do końca w temacie: poszukuję ludzi jadących na turnus do Kujawiaka od 30 marca, najlepiej z Lublina, ewentualnie z Warszawy. Ktoś jedzie? Albo zna kogoś, kto się wybiera?

Będę również wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące dojazdu (kierunki jak wyżej).
ODPOWIEDZ