ocena sanatorium ,,Wital,, Gołdap

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ulala6
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2011 13:04
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7

ocena sanatorium ,,Wital,, Gołdap

Post autor: ulala6 »

:) oceniam sanatorium dobrze, fizykoterapełci się starali abyśmy powrócili do formy, byłam z ,,zus-u, teraz jadę z nfz-u niewiem jak będzie . Ale mam swoją opinię dobrą- polecam ;)
ulala6
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2011 13:04
Oddział NFZ: Podlaski

Re: ocena sanatorium ,,Wital,, Gołdap

Post autor: ulala6 »

Witam, byłam znowu w - Wital-u. Listopad, 2014 nie było żle. Posiłki wystarczające,tylko mogłyby być cieplejsze. Baza zabiegowa dobra, NFZ- obciął korzystanie darmowe z,,kriokomory,,trzeba płacić , ogólnie miła obsługa, polecam na ćwiczeniach Panią Żanetę konkretna osoba. Kto chce się zabawić :?: np. w kawiarence to ona wymaga remontu- klimatyzacji i zmiany zespołu grającego czy tylko zmiany repertuaru przez nich granego. Zasięgi słabe tylko obok biblioteki można to też było poprawić. Pozdrawiam kto był i jedzie do ,,Witala,, ;)
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: zebra »

Witam . Byliśmy w Witalu maj-czerwiec. Było fajnie.Co do wieczorków tanecznych , powinny być bezpłatne, jak w innych sanatoriach {cóż nie ma konkurencji}.Poza tym zespół ciągle ten sam , zabiegi super :}.Pozdrawiam.
JOAN
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2015 20:36
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JOAN »

Witam! Jadę do Witala w kwietniu.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ