Papiernik-Szczawnica 3 listopada 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
joannakrak
Na forum od: 27 wrz 2012 13:12

Papiernik-Szczawnica 3 listopada 2012

Post autor: joannakrak »

Czytam i czytam... i nic nie wiem dalej o wyposażeniu pokoju. np suszarka,żelazko,czajnik...? help :shock:
joannakrak

Re: Papiernik-Szczawnica 3 listopada 2012

Ps.Jadę samochodem z Krakowa, więc jeśli ktoś w tym samym kierunku to zapraszam... :D
stokrotka1969
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 sie 2012 12:41

Post autor: stokrotka1969 »

Witaj ja tez jade do papiernika od trzeciego listopada tylko nie wiem czy nie wybiore sie dzien wczesniej tzn. 2giego bo gdy dzwonilam pani na recepcji mowila mi ze zeby dostac lepszy pokoj trzeba byc dzien wczesniej jestem z Olkusza
marinero
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 22:49

Post autor: marinero »

Witam,byłem w Papierniku w zeszłym roku,budynek z czasów PRL-u,da się przeżyć :) ,w pokoju 2 osobowym czajnik,szklanki,łyżeczki,łazienka ,wc,prysznic i radio z PRL-u :) i tyle.Sklep obok,przez drogę. Jedzenie było super.Telewizor LCD na każdym piętrze na korytarzu,winda.Wszystko rekompensuje okolica, pięknie i te widoki :) Miło wspominam tam pobyt. Jakby co proszę pytać ,ja teraz jadę 4.10. do Cieplic-Zdroju,pozdrawiam :)
Manius91
Na forum od: 03 paź 2012 09:58

Post autor: Manius91 »

Witam ) ja tez zaczynam 3 listopada, ale wyjade 2 bo 3 jest sobota i mało pociagów bedzie w sobote . Czytając opinie lepiej chyba byc dzien wczesniej . Pozdrawiam :)
joannakrak

Więc do zobaczenia, też myślałam żeby wybrać się dzień wcześniej,żeby trafić jedynkę ale przez tel pani mnie uświadomiła, że raczej będzie ciężko... Więc chyba nie będę się wychylać. Mam tylko nadzieje,że opinie są mocno przesadzone i nie będzie tak źle i jakoś przeżyjemy ten turnus. Pozdrawiam do 3 ;)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

w tym sęk że opinie są prawdziwe wiem bo byłam w maju
ODPOWIEDZ