PYTANIA DO ADMINISTRATORA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: PYTANIA DO ADMINISTRATORA

Post autor: administrator »

Tak, zgadza się, nadmiarowy post został usunięty. Czasami należy poczekać chwilę by post został opublikowany jest to związane ze stroną techniczną serwera i przeglądarki.
Jeśli chodzi o pozostałe kwestie to wspomniany post nie został skasowany, jedynie jego fragmenty, których prawdziwość została zakwestionowana przez dyrekcję sanatorium. Niestety zgodnie z Ustawą oświadczeniu usług drogą elektroniczną, administracja forum powinna zablokować treści uznane za niedozwolone - na żądanie odpowiednich organów np. sądu, lub usługobiorcy - w tym wypadku osoby przeglądającej forum, która okazała się być dyrekcją i przedstawiła odpowiednie oświadczenia co do wspomnianych fragmentów. Niestety forum nie jest sądem by oceniać, która ze stron ma rację, jeśli więc chcecie by forum funkcjonowało, zmuszony jestem do takiego działania by nikt nie zechciał zamknąć tej strony. Jak dotąd był to zresztą jedyny przypadek takiego działania mimo często krytycznych komentarzy na temat różnych sanatoriów.
Więcej nie dyskutuję w tym temacie, mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: PYTANIA DO ADMINISTRATORA

Post autor: administrator »

Do bobka2... bardzo bym chciał by wszyscy w Polsce mogli wypowiadać się bez ograniczeń, sam ze swojej strony nikogo tu nie ograniczam z wyjątkiem zastrzeżeń regulaminowych.

Do jovanka69... wiem, że przyszedł do Pani mejlem ten "zgubiony" podczas zmiany serwera post, bo to ja go wkleiłem do tego mejla z bazy na poprzednim serwerze, nie chciałem by zginął, dlatego go Pani przysłałem z prośbą o ponowne umieszczenie na forum. Gwarantuję, że przeze mnie nie zostanie wykasowany, zresztą, żadnego nigdy wcześniej nie wykasowałem. A co do pytań w nim zawartych... tak, również się zgadzam, że na słowa krytyki sanatorium, ze strony byłego kuracjusza, dyrekcja powinna odpowiedzieć własną ripostą, nie ograniczając tego co napisał taki niezadowolony kuracjusz.

Pozdrawiam i życzę zdrowia :)
ODPOWIEDZ