Kudowa-Zdrój "Koga"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
JOLA1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:48

Kudowa-Zdrój "Koga"

Post autor: JOLA1 »

Wyjeżdzam 04.01. do "Kogi" czy ktoś tam był? Proszę o jakieś informacje. Od miesiąca próbuje na forum znależć jakąkolwiek informacje, bez rezultatu. pozdrawiam.
JOLA1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:48

Re: Kudowa-Zdrój "Koga"

Post autor: JOLA1 »

WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z "KOGI" MOJE SPOSTRZEŻENIA... OSRODEK STARY POKÓJ PO REMONCIE, POKÓJ MIAŁAM BARDZO DOBRY, ŚWIEŻO PO REMONCIE NOWE MEBLE, CZYSTA ŁAZIENKA Z KABINĄ PRYSZNICOWĄ. OBSŁUGA TEŻ W PORZĄDKU.NA ZABIEGI TRZEBA DOJŚC NIE BARDZO DALEKO. JEDYNY MANKAMENT KTÓRY BARDZO DAWAŁ SIĘ WE ZNAKI TO WYŻYWIENIE BARDZIEJ NIŻ SKROMNE, BRAKOWAŁO NA ŚNIADANIE ZUPY MLECZNEJ KTÓRA PO SKORZYSTANIU 10 OSÓB KOŃCZYŁA SIĘ. NA KOLACJE CZĘSTO BRAKOWAŁO DODATKOWEGO CHLEBA.PORCJE OBIADOWE MIĘSNE, KAWAŁECZKI MIĘSA 4 NA 5 CM. OGÓLNIE MONOTONIA CIĄGLE TO SAMO.STWIERDZAM ŻE DIETETYKOWI BRAK WYOBRAŻNI.PO MOJM 7 KROTNYM POBYCIE NAJGORSZE WYŻYWIENIE JAKIE MJAŁAM DO TEJ PORY.PO ROZMOWACH Z INNYMI KURACJUSZAMI Z I NNYCH OŚRODKÓW ODNOSZE WRAŻENIE,ŻE W "KODZE ŻLE SIĘ DZIEJE W SPRAWACH WYŻYWIENIOWYCH.CZĘSTO NA KOLACJE ROZGOTOWANY MAKARON MUSZELKI POSYPANY MINIMALNĄ ILOŚCIĄ TWAROGU.JESTEM ZDEGUSTOWANA WYŻYWIENIEM KTÓRE NAM SERWUJĄ. PLUSEM JEST DR. ANDRZEJ CHYRA KTÓRY JEST BARDZO POMOCNY. OGÓLNIE BARDZO NIE POLECAM.
Oregon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2011 19:12

Re: Kudowa-Zdrój "Koga"

Post autor: Oregon »

"Koga" chce się płakać, byłem tam w 2008 roku , obraz nędzy i rozpaczy zarówno pod względem medycznym jak również ogólnym /wyżywienie -7 zł 1osobodzień,część socjalna, kulturalna/ jeżeli coś jest ciekawego to samo miasto i bardzo ładny park uzdrowiskowy w jego centrum.
ODPOWIEDZ