NFZ-DOLNOŚLASKI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ-DOLNOŚLASKI

Post autor: iwcia »

Laurko!!! Bylam wlasnie w Lwigrodzie, w 2009 roku. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :D , dobre sanatorium, pokoje ładne, stołowka przyjemna, posiłki dość smaczne, zabiegi mi odpowiadały.W ośrodku, a raczej hotelu, nie ma dancingów, tak jak w innych sanatoriach, ale to nie problem, bo Krynica przepelniona jest takimi lokalami.
Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 08:16

Post autor: laurka_1351 »

iwcia pisze:Laurko!!! Bylam wlasnie w Lwigrodzie, w 2009 roku. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :D , dobre sanatorium, pokoje ładne, stołowka przyjemna, posiłki dość smaczne, zabiegi mi odpowiadały.W ośrodku, a raczej hotelu, nie ma dancingów, tak jak w innych sanatoriach, ale to nie problem, bo Krynica przepelniona jest takimi lokalami.
Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....
Miałam właśnie nadzieje że koś z Wrocka jedzie do Krynicy ale jeszcze sie taki chętny nie znalazł :lol:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Do 24-go jeszcze dwa tygodnie, może sie ktos odezwie :)
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 08:16

Post autor: laurka_1351 »

iwcia pisze:Do 24-go jeszcze dwa tygodnie, może sie ktos odezwie :)
Staram się być czujna i prawie codziennie odwiedzam ns