Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....

Miałam właśnie nadzieje że koś z Wrocka jedzie do Krynicy ale jeszcze sie taki chętny nie znalazłiwcia pisze:Laurko!!! Bylam wlasnie w Lwigrodzie, w 2009 roku. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, dobre sanatorium, pokoje ładne, stołowka przyjemna, posiłki dość smaczne, zabiegi mi odpowiadały.W ośrodku, a raczej hotelu, nie ma dancingów, tak jak w innych sanatoriach, ale to nie problem, bo Krynica przepelniona jest takimi lokalami.
Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....

Staram się być czujna i prawie codziennie odwiedzam nsiwcia pisze:Do 24-go jeszcze dwa tygodnie, może sie ktos odezwie

dzi pisze:Podpowiedzią przy pakowaniu bagażu może być Jaś Fasola pakuje sięPozdrawiam.