Ladek Zdrój-noclegi,pytanie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Ladek Zdrój-noclegi,pytanie?

Post autor: forumowicz »

gdzie polecacie prywatne noclegi w Lądku Zdr.?żeby wszędzie było blisko,a cena niemakabryczna,znajomy jest zainteresowany,a nie był tam nigdy,zresztą ja też,i gdzie ma ruszać na balety?
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: Ladek Zdrój-noclegi,pytanie?

Post autor: Yoko91 »

MAX, byłam w Lądku ,pytasz o pokoje najlepiej rezerwować przy ul.Wolności od nr 9 do 13, stąd jest bardzo blisko do centrum, ceny przystępne. Na balety chodziliśmy do Zdrojowej inni woleli Piekiełko lub Wojskową ,ale to zależy jakie klimaty komu odpowiadają :) jest jeszcze kilka innych kameralnych lokali gdzie organizują dancingi.Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. :) pozdrowienia.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

napisz konkretniej,które obiekty są ok,jak wiesz,jak nie to nie zawracam głowy
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

MAX, prosisz o konkrety, byłam w Willi Jola ul. Wolności 12 ceny od 50 zł doba zależny od pokoju i długości pobytu.Obok willa Dana i Carina ceny podobne.Atutem dogodna lokalizacja i dość płasko. Wiele innych kwater jest usytuowane wyżej i dalej od centrum nie polecam. Więcej informacji możesz znaleźć na stronie UM Lądek zdrój Osobiście byłam kilka razy prywatnie , oraz w Sanatorium Wojciech, bardzo polecam , ale ceny pobytów dość wysokie. :)
ODPOWIEDZ